TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Zednictví, zednické prác. Kompletní stavební práce. Prodej. - stavebního materiálu, stavebniny. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Společnost Elektro-System-Technik s.r.o. (EST) se za více než 15 let své existence stala zavedenou obchodní firmou v oblasti prodeje výrobků pro elektroinstalaci. V ČR a SR zastupujeme renomované výrobce z Německa, Francie, Belgie, Rakouska a Itálie, kteří patří ke špičce ve svém oboru. Produkty můžete zakoupit v síti velkoobchodů po celé ...

Prodej - domácí spotřebiče ZANUSSI, ELECTROLUX, WHIRPOOL, BOSHC, POLAR Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - svítidla EGLO, MASSIVE

Pokrývačské, klempířské a sádrokartonářské práce. - hydroizolace a nátěry střech - rekonstrukce střech i nové střechy Montáž střešní okna Velux, Fakro a Prima-Fenestra, - zateplení půdy - montáž sádrokartonů - lešenářské práce

Kompletní dodávky: -interiérové dveře a zárubně z materiálu folie, lamino, dýha (všechny druhy) -dveřní kování včetně montáže. Dodáváme dveře značek Masonite, Sapeli, Vrána. Poradenství, zaměření a konzultace zdarma.

Výroba, obchod, prodej, dodávka, demontáž, montáž, zednické úpravy: -profily firmy DECEUNINCK GROUP -plastová okna, dveře -posuvné dveře -předokenní rolety -okenice -sítě proti hmyzu. Stavební činnost: -rekonstrukce bytů, vnitřní instalace (veškeré instalace vody, kanalizace, topení a plynu) rekonstrukce bytových jader, koupelen, ...

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Firma Henkel působí ve třech základních obchodních oblastech: 1.prací a čisticí prostředky 2.kosmetika a lepidla 3.těsnicí hmoty a prostředky pro povrchovou úpravu kovů.

Dodávka: -sanitární potřeby - dávkovače mýdel, zásobníky toaletních papírů, osvěžovače vzduchu, náplně...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - plastové potrubí včetně tvarovek - kanalizační PVC potrubí - kanalizační potrubí - šachty - kanalizace, drenáže - vodovodní PVC tlakové potrubí - PVC lepené tlakové potrubí - drenážní potrubí - odvodňovací žlaby - zpětné klapky HL - odpady, sifony, vpustě - ...

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu, lamina: -kuchyňské linky -vestavné skříně -ložnice -pokoje -pracovny -odkládací stěny -eurookna -vnitřní i vchodové dveře včetně zárubní.

Revize, kontroly, zkoušky. - plynových zařízení - parních kotlů - tlakových nádob. Školení obsluhy či poskytování poradenství.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -ložiska, gufera.

Prodej: -vodo-topo -instalační materiál.

Maloobchodní prodej drogérie, barev, barva, laků.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - sanitární vybavení, kohoutky, vodovodní baterie, průmyslové armatury, zahradní program, kulové kohouty, hadice, sprchy, vybavení koupelen, filtrace vody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Nabízíme prodej zámkové dlažby, zatravňovacích panelů a prvků zahradní architektury či materiálu pro výstavbu inženýrských sítí. Nabízíme odlučovače ropných látek, lapače tuků, izolace, vodovody, potřeby pro odvodnění ploch nebo kanalizační prvky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny - stavební chemie, barvy.

Vodoinstalatérství, topenářství - dodávka a montáž ústředního vytápění - montáž vody - podlahové vytápění - výměna plynových kotlů a ohřívačů vody - rekonstrukce koupelen a ústředních topení - kanalizace a odpady - dodávka a montáž kondenzačních kotlů, kotlů na dřevoplyn, elektrických i plynových kotlů - dodávka a ...

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.