PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej - topenářský materiál.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace, rozvody vody - topenářské práce, rozvody topení, rekonstrukce topení. Montáže: - sanitární keramika - vodovodní baterie. Prodej instalatérského materiálu.

Zaměřujeme na prodej, montáž a servis dveří. V nabídce jsou interiérové dveře otočné a posuvné, vchodové bezpečnostní dveře. Dále nabízíme zárubně, kování a posuvné systémy.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Tesařství. Služby, řemesla: -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -lešenářské, montáž lešení -jiné stavební práce -rekonstrukce střecha, střechy -bednění -půdní vestavby, vestavba -výroba, montáž krovy, krovů, vazníky -montáž střešní okno, okna, oken -dodávka materiálu. Střechy od A do ...

Dodávka, montáže, instalace: - solární vakuové panely na ohřev teplé užitkové vody a přitápení.

Dodavatel střešních krytin - sortiment pro klempíře a pokrývače

Malířství a natěračství -Specializovaný maloobchod

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím - vodoinstalační materiál

Prodej stavebních a průmyslových nátěrových hmot po celé ČR

Dovoz - stavební materiál Prodej - stavební materiál možnost i dopravy

Prodej: -instalační materiály -keramika -kotle -plynové ohřívače -baterie -dřezy -koupelnové doplňky.

Maloobchod, prodej: -svařované sítě -hřebíky -dráty -pletivo -sítě.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Výstavba: - nízkoenergetické sendvičové dřevostavby Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna - zimní zahrady

Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - příslušenství a doplňky - žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Zednické zapravení a ekologická likvidace odpadů.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné, VINIL, MARMOLEUM, korkové, linoleum PVC začek QUICK, STEP, MEISTER, BALTERIO, PARADOR - plovoucí podlahy: - dřevěné EGGER, WITEX, KAHRS, KLB, BRILIANTGOLV, ATEX, KRONO - laminátové, zámkové, klasické - mozaiky - zdarma doprava do 100km - poradenství - Slevy pro firmy, ...

Veškeré podlahové krytiny - lina, PVC, koberce, plovoucí podlahy - dřevo, lamino. Stěrky, broušení parket, obložení schodových stupňů.

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Instalace: - elektrické vytápění - podlahové - přímotopné - elektrokotle - sálavé panely. Projekty, montáže, revize: - hromosvody - elektroinstalace. Maloobchod: - elektromateriál - instalační - svítidla, mrazničky, pračky.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - fasádní hmoty Stavební firma. Výstavba, stavba. - bytové domy - nebytové objekty.

Prodej - elektrické zabezpečovací systémy Prodej - okenní folie - trezory - bezpečnostní dveře a klíče Prodej - elektrické požární systémy Maloobchod, velkoobchod - alkohol testery digitální Maloobchod, velkoobchod - přídavné bidety