TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Služby: - nakládání s odpady, skládkování - doprava a zemní práce - zpracování odborných posudků - zpracování laboratorních rozborů - poradenská činnost v oblasti operačních programů a zpracování žádosti o dotace - využití obnovitelných zdrojů k úspoře financí: - solární energie – projekty fotovoltaických elektráren - ...

Prodej nářadí: - DeWALT a Makita. Prodej a montáž dveří a zárubní: - Porta.

Vyrábíme kuchyně, nábytek, obývací pokoje, skříně, ložnice, postele, kanceláře, pracovny, dveře, atyp. nábytek aj. truhlářské výrobky. Zakázková výroba interiérového nábytku i exteriérů z lamina, dýhy, masivního dřeva v moderním i rustikálním stylu.

Zapojování kuchyňských spotřebičů Topenářské práce Opravy - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna - dveře - parapety - vysoká kvalita německého profilu GEALAN - výborné tepelné a zvukové izolační vlastnosti - standardní 6-ti komorový profil - záruka 6 let + 10 let na barevnou stálost - okna vyrobena v České republice.

Vývoj, výroba, velkoobchod, prodej: -instalační elektronika se zaměřením na bezdrátové ovládací systémy Import a distribuce: -osvětlovací technika pro průmysl, sport, a speciální aplikace včetně souvisejících služeb -elektromechanické součástky pro elektrotechnický průmysl. Prodej: -svítidla průmyslová a úsporná ...

Specializujeme se na výrobu a prodej vjezdových bran k rodinným domům i komerčním objektům jako jsou: - samonosné brány - pojezdové brány - teleskopické brány - křídlové brány Jako další produkt jsou garážová vrata: - sekční - výklopná Samozřejmostí je odborná montáž a ...

Dodávka, montáže, servis: - plastová okna a dveře z profilu Salamander - hliníková okna a dveře - příslušenství: - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu - garážová vrata. Stavební práce: -fasády - zateplení, zateplování rodinných domů.

Prodej stavební chemie Ardex, Gutjahr, panDOMO, Lithofin, obklady a dlažby Italských dodavatelů a jiné

Prodej, montáž: -žaluzie -venkovní, meziskelní, vertikální -shrnovací dveře -plastové, plné, prosklené -venkovní rolety -plastové, hliníkové -sítě proti hmyzu -okenní, dveřní -garážová vrata -sekční, rolovací -markýzy -výsuvné, výklopné.

Práce: -truhlářské -podlahářské Prodej, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy -PVC -koberce -vyrovnání podkladu (nivelace) -epoxidové nátěry

Práce, výroba, prodej: -truhlářská, truhlářství -nábytek, skříně, stolky -vestavěné skříně -kuchyně -vnitřní dveře -schodiště -zpracování návrhů.

Prodej, pokládka: - veškeré podlahové krytiny - PVC - lina - vinyl Výroba a dodávka - kuchyně na míru.

Vodoinstalatérství, topenářství. Práce. - vodoinstalace - topenářské. Prodej: - bytové antimagnetické vodoměry Výkup: -staré, použité vodoměry.

Dodávka, montáže, demontáž: - zimní zahrady, zastřešení bazénů z kvalitního německého profilu Gealan.

BERTOLUCCI DESIGN Od počátku svého působení se BertolucciDesign orientuje na výstavbu exkluzivních půdních bytů na celém území Prahy. Naší hlavní myšlenkou je stavět nejen nádherné půdní byty, ale i rekonstruovat celé domy, na kterých právě ony byty vznikají. Všechny interiérové prvky dovážíme přímo z Itálie - kolébky designu a primárním ...

Prodej: - elektrotechnický materiál - elektroinstalační materiál - elektrické spotřebiče. Elektroinstalační práce, revize.

Naše nabídka: -dodávka a montáž všech druhů střešních krytin -atypické střechy -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce a sanace původních střech -dodávka a montáž střešních oken.

Internetový obchod - sprchové kouty, vany, umyvadla, klozety, baterie, instalační materiál Prodej - sprchové kouty, vany, umyvadla, klozety, baterie, instalační materiál

VEROS Výroba: - elektrické rozvaděče nízkého napětí typizované, atypické. Práce: - elektromontážní. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, jističe, spínací prvky - svítidla - elektrická topná tělesa - akumulační ohřívače vody. Výroba: - elektrorozvaděče - Trutnov, Spojenecká 249/14 tel.: 499817010.

Koupelnové studio. Prodej: - obklady - dlažby: - Iris - Impronta - Sintesi - Gardenia Orchidea - CE-SI - Bisazza - vany: - Jacuzzi - Riho - Albatros - Kaldewei - Bette - sprchové kouty: - Hüppe - Artweger - sanitární keramika - baterie.

Výroba, maloobchod, velkoobchod: - ukončovací profily pro obklady a dlažby - plastové doplňky pro obklady a dlažby - dilatační profily do betonových podlah - dilatační profily do obkladů a dlažeb - profily pro sádrokartony - profily pro omítky - lepidla, spárovací hmoty, tmely a štěrky - zateplovací systémy budov - fasádní ...

Střechy, generální dodavatelé střech. Práce, oprava, montáž, nátěry: - půdní vestavby na klíč včetně projekce zimní zahrady, prosklení střech podchodů MAKROLON, LEXAN - klempířské usazování klempířských prvků - sádrokartonové desky - speciální sádrokartonové práce oblouky, sloupy - stropní podhledy - dekorativní obklady stropů, ...