PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...

Výroba stroje a zařízení pro průmysl: - mlékárenský - potravinářský - pivovarnický - vinařský - farmaceutický - chemický - textilní - stavební - spotřební Povrchové úpravy: - broušení, leštění, tryskání - moření, pasivace Prodej: - chemikálie pro povrchové úpravy - vázací a manipulační prostředky

Práce: - elektroinstalace včetně zednických prací - elektrické instalace v rodinných domech, rekreačních zařízení a průmyslových objektech - výroba bytových rozvaděčů - revize do 1000V všech druhů spotřebičů a nářadí, hromosvodů a elektroinstalací.

Nabízíme: - více než 50 koupelen - obklady - dlažby - vybavení koupelen - voda, topení, plyn.

Materiály pro přípravu podlah - penetrační nátěry - samonivelační stěrky - lepidla na podlahové krytiny - materiály pro obklady a dlažby.

Provádíme vyvazování armovacích košů a ukládku armaturové oceli na Vámi realizovaných stavbách. Ceny jsou dle dohody a jsou individuální.

Prodej: - plastová a hliníková okna. Stavební činnost: - pozemní stavby - zateplování a čištění fasád.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Výroba a montáž: - hliníkových oken a dveří - venkovních hliníkových fasád - zimních zahrad - pojezdových bran - práškové lakování

Prodej: -obklady a dlažby RAKO, HOB, CHKZ, TAT Itálie, GAYA. Prodej, montáž: -krby a krbové vložky BHS Praha, BeF Blansko.

Zasklívání lodžií: -rámové i bezrámové originál systémy. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Stavební práce: -montáž sádrokartonu -půdní vestavby -minerální a akustické příčky, podhledy -podlahy ze sádrokartonu -montáž střešních oken Velux.

Stavebniny Vlkoš. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Dveře a zárubně Sapeli: - prodej, montáž, vzorková prodejna - prvky SAPELI: -dveře - ednokřídlé a dvoukřídlé - vnitřní - interiérové posuvné, otočné, kyvné, skládací-lámací, harmonikové, klima dveře, atypické - vnější - vchodové, vstupní protipožární, bezpečnostní (s kovovým jádrem), zvukově izolační, mechanicky odolné - ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - armatury: - veškerý sortiment - příruby ploché, krkové, točivé, závitové - přechody přímé, jednostranné - ohyby, tvarovky - kovárna.

Prodej - koberce - podlahové krytiny - PVC Pokládka - koberce - podlahové krytiny - PVC - parkety - parketybroušení parket - vyrovnání podlahy samonivelačními stěrkami

Maloobchod, prodej, včetně dopravy: - stavebniny, stavební materiál - cement, vápno, hydrát - suché směsi - omítková-zdící malta, betonový potěr štuky, sanační omítky, lepidla, spárovací hmota - střešní krytiny - izolace proti vodě - tepelné izolace - keramické obklady, dlažby, betonové výrobky - komíny - zámková dlažba, ...

Dřevařská výroba Pořez na zakázku - kulaty - vazby Stavba - chatky - altány - pergoly - stání pro auta, letní zahrádky (na přání zákazníka) Truhlářské práce - okna - dveře - nábytek - schody - kuchyňské linky - kuchyňské obalinky - kancelářský nábytek - obývací stěny - okna ...

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Nabízíme sortiment dřevěných podlah, parket, plovoucích podlah a ošetřujících prostředků pro Vaši podlahu za zajímavé ceny.

Prodej, montáž, servis: -plynové kotle JUNKERS, PROTHERM -solární kolektory EKOSOLARIS.

Prodej kuchyňské potřeby Stavebniny Železářství

Výroba, prodej, dodávka, montáž - altány - dětské domky - zastřešení pro automobily Truhlářské práce Zakázková výroba, prodej, dodávka, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek ložnice, skříně, komody - dveře vchodové, bezpečnostní, interiérové - dřevěná schodiště - školní nábytek - nábytek ...

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství Zednictví

K hlavním službám patří: -realizace energetických projektů a systémů na klíč pro oblast fotovoltaiky, termiky, tepelných čerpadel, kogenerací, úspor energií, vnitřním a venkovním osvětlením -velkoobchod solárním materiálem -vypracování kompletní územní i prováděcí projektové dokumentace -zajištění financování energetických ...