PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Společnost Truhlářství Krob je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a dalšího sortimentu ze dřeva. Nabízíme kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, postele a další doplňky a nábytek na míru. Prodáváme a montujeme dveře a obložky.

Maloobchod, prodej: -palubky -hoblovaný polotovar: -lišty, hranoly, plotovky -OSB, překližka -plovoucí podlahy -parapety vnitřní -prahy -stolařské materiály -lepidla, tmely -zahradní nábytek -vnitřní dveře -barvy, laky -spárovky.

Bronislav Buček se zaměřuje na stavební práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladů.

Miloš Florus se zaměřuje na sádrokartonářské práce, protipožární konstrukce a dodávku střešních oken.

Stavební činnost. Stavby na klíč. Rodinné domy na klíč. Nízkoenergetické rodinné domy na klíč. Podkroví. Půdní vestavby, nástavby. Dodávka a montáž schodišť. Inženýrská činnost. Projekce, projektování, projektová dokumentace: - stavební - rodinné domy - průmyslové, zemědělské stavby - obytné, průmyslové zóny. Zateplování ...

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné dřevěné materiály pro vaše truhlářské nebo stavební projekty, měli byste navštívit PEDDY Dřevoprodej. Zabýváme se prodejem sortimentu pro truhláře a stavebníky již od roku 1996 a nabízíme širokou škálu produktů a služeb. Poskytujeme řezání na míru v nářezovném centru, strojní lepení hran nábytku, ...

Prodej střešních krytin, poradenství. Internetový katalog střešních krytin a střešních materiálů. Publikace informací a novinek ze světa střech a stavebnictví.

prodej podlahových krytin - laminátové, vinylové, PVC, dýhované, bambusové podlahy, umělý trávník apod

Internetový prodej externích zdrojů energie. Nabízíme solární power banky, svítilny a příslušenství. Najdete u nás autonabíječky, cestovní adaptéry, nabíjecí a datové kabely.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Prodej: - starší - nepoužitý elektromateriál, který se v současnosti už nevyrábí. - při opravách a údržbě strojů a zařízení, zvláště ve starších provozech, jsou klasické stykače, koncové spínače a jiný elektromateriál stále potřebné. Provozovna: vvv.bowling-vsisko.cz U kaple 10 783 72 Velký Týnec - Vsisko

Truhlářství. Výroba - dveře, vrata - dřevostavby - zahradní nábytek - posedy a přístřešky pro zvěř - orientační tabule pro mapy a cyklostezky.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001 Velkoobchod, prodej a rozvoz spojovacích materiálů: - turbo šrouby (okenní šrouby TURBO-TEC) - stavební vruty RAPI-TEC - vruty RAPI-TEC 2010 - vruty UNI-TEC - vruty pro plastová okna(Vrtací vruty TEX, Vruty NADELSPITZ) - vruty BSP - univerzální vruty - vruty PAN HEAD - vruty do kování - ...

Kamenictví. Veškeré kamenické práce: - zhotovení nových pomníků - renovace a přebroušení starých pomníků - sekání písma - žulové parapety a schody - kuchyňské pracovní desky - kamenné obklady a zídky. -Novosady 1501, Holešov-fakturační adresa

E-shop zaměřený na koupelny - sanitu, topení - ohřev vody a instalace. Rekonstrukce koupelen, topení, bytových jader, včetně poradenství, návrhů, realizace na klíč.

Práce: - podlahářské Maloobchod, prodej, montáž: - koberce - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - dřevěné masivní podlahy - marmoleum - PVC.

Transformováno pod firmu WERCO Kolín spol. s r.o. AQUA-THERMO-CENTRUM Velkoobchod - Maloobchod: -čerpadla SIGMA-náhradní díly a příslušenství -čerpadla zahraniční-NOCCHI, UMBRA, KSB -čerpadla-GRUNDFOS, WILO -kalová čerpadla-HCP -čerpadla-RUCHE -čerpadla-UNIQUA, CESSPIT, AQUA -ruční čerpadla -vodárny WATERPRESS-NOCCHI ...

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Prodáváme a montujeme WPC dřevoplastové terasy českého výrobce Woodplastic®, které vynikají svoji trvanlivostí a kvalitou. Naše firma je certifikovaná pro prodej a odbornou montáž všech produktů značky TERAFEST®.  WPC je zkratka pro moderní ekologický kompozitní materiál složený ze dřeva a polymeru v poměru 60 % dřevní hmoty a 40 % HDPE (High ...

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Josef Aldorf se zaměřuje na prodej tepelné techniky a na ozvučení a osvětlení různých akcí.

Leoš Brabenec se zaměřuje na renovace poškozených van.

Hledáte spolehlivou firmu, která se stará o zemní, bourací a přípravné práce pro vaše stavební projekty? Potřebujete kvalitní a rychlou dopravu sypkých materiálů nebo zemědělských produktů? Chcete si pořídit nová plastová okna nebo jiné stavební materiály za výhodné ceny? Pak jste na správném místě! Firma František Greguš je vaším partnerem v ...