PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, velkoobchod svítidel: - možnost kompletní dodávky elektra včetně elektromateriálů.

Dodávka, montáž - vodoinstalace, vytápění

Montáže, dodávka: -dřevěná eurookna -atypická okna -kastlová okna -plastová okna. Prodej, montáž: -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety. Tesař, klempíř, realizace střech.

Prodejní centrum: - spojovací technika - nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - vodoinstalační materiál - voda, topení, plyn. Měření energií v bytech včetně rozúčtování. Provozovna: - Hřbitovní 70.

Prodej - elektromateriál E - shop - stavební materiál - dveře - hydroizolace - elektrické bojlery - střešní okna - sanitární zařízení - elektromateriál Prodej - hydroizolace Prodej - dveře Prodej - stavební materiál (fasádní systémy, zdicí materiály, stavební desky, ...) Prodej - ...

Velkoobchod, prodej: - bytový textil - koberce - záclony - závěsy - deky - polštáře.

Kompletní služby v oboru montáží suchých staveb: - izolace - sádrokartonové systémy - protipožární systémy - minerální podhledy - lze sjednat doplňkové práce - montáž střešních oken (Velux, Fakro) - malby a nátěry.

Braun suchá výstavba. Zateplování - projekt ZELENÁ ÚSPORÁM. Sádrokartonářské práce Podlahářské práce -obklady -dlažby Stavební činnost -půdní vestavby Zednické práce.

Člen Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - střechy na klíč - vyzdívání komínů - montáž střešních oken VELUX. Maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky.

Truhlárna.Truhlářství. Zakázková výroba: -schody -interiéry -okna -nábytek -dveře -obložkové zárubně -z masivu(dub, buk, borovice, olše, smrk) nebo z dřevotřískových desek.

Výroba, dodávka a montáž oken, dveří, výloh, fasád a zimních zahrad z hliníků, oceli a nerezu kompletní dodávka a montáž lehkých obvodových plášťů budov montáž střech administrativních a skladových budov montáž atypických ocelových konstrukcí. .

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - armatury MYJAVA

Výroba, dřevovýroba: - dveře, dveří (interiérové, protipožární) - zárubně.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně zakázková výroba - interiérový nábytek Výroba - okna - dveře Pokládka - plovoucí podlahy - dřevěné obklady

Dodávka: - nátěrové fasádní systémy - zateplovací fasádní systémy. Realizace: - zateplovací systémy.

Dřevěné masivní podlahy Ironwood. Ironwood Australia nabízí australské dřevěné masivní podlahy, luxusní dřevěné podlahy pro moderní design a moderní interiéry. Masivní dřevěné podlahy Ironwood patří mezi špičkové podlahy, které můžete na trhu dostat.

Maloobchod, prodej: - obklady, dlažby, přírodní kámen, - zařízení koupelen Ceramiche Marazzi (vany, keramika, baterie, sprchové kouty). Stavební poradenství, vypracování projektu na PC zdarma. Možno zajistit realizaci.

Hlavním posláním Stavební divize je být Vám strategickým partnerem při budování staveb od samotných základů, až po konečné úpravy.

Prodáváme a vyrábíme dřevěné podlahy, palubky a zahradní nábytek. Nabízíme velkoobchodní prodej schodů, nábytku, zábradlí z masivu a také truhlářského a stavebního řeziva.

Prodej: - opravné vosky, tmely, mořící a plně krycí fixy, tinktury, strukturovací tužky, retušovací barvy, opravné a vrchní laky. - pomocné a opravné prostředky, speciální nářadí a přípravky pro restaurátory. - produkty pro údržbu, ochranu a opravu dřevěných, plastových a kamenných povrchů. - servisní kufry - nástroje - tmely - ...

Dodávka, prodej, montáž: -plastová okna -dveře -zimní zahrady -žaluzie -venkovní rolety -parapety -sítě proti hmyzu. Práce: -zednické začištění, demontáž a ekologickou likvidaci starých oken a dveří -v případě zájmu lze nabídnout také dodávku garážových vrat. Nepoužívanější je profil od firmy DECEUNINCK Thyssen ...

Vybavení, obklady, dlažby pro koupelny. Koupelnové studio.

Výroba - okna dřevená, plastová - okna Výroba - zimní zahrady Výstavba - nízkoenergetické domy