TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Vývoj a výroba podlahových systémů. Náš sortiment obsahuje penetrace, stěrkové, samonivelační a opravné hmoty, dále lepidla na koberce, PVC a další podlahoviny.

velkoobchod i maloobchod: - prodej dlažeb, obkladů, mozaiek, sanity a baterií.

Dovoz: - chemické přípravky - nářadí elektrické, ruční, pneumatické - spojovací materiál.

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - nábytek - dřevěné vchodové dveře - dřevěné schody, schodiště - dřevěná okna, Eurookna. Vybavení interiérů.

Výhradní distributor kompaktního materiálu LG HI-MACS na bázi bauxitu a polymetylmetakrylátu (ISO 9001, 14001)

Instalační firma montáže ústředního topení, podlahového topení, rozvodů plynu, vody, kanalizace. Rekonstrukce a výstavba kotelen

Plastová okna a dveře z profilů VEKA. Zaměření, výroba, prodej, dodávka, montáž: - žaluzie - rolety - markýzy - garážová vrata. Plastová okna a dveře: - standardní barevné odstíny - okna a dveře jsou vyrobeny z kvalitních německých profilů VEKA - okna jsou osazena kováním rakouské firmy MACO (Multi Trend) - vstupní ...

Zastoupení firmy ARMATURKA MYJAVA pro Českou republiku, velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytové a průmyslové armatury -vodovodní baterie pákové, klasické, dřezové, umyvadlové, vanové, sprchové, bidetové -ventily -příslušenství -instalatérské potřeby -vodoinstalační materiál.

Prodej - elektroinstalační materiál Elektroinstalace - byty - rodinné domyrevize elektroinstalací Revize - hromosvody.

Prodej - topenářské zboží Nákup - topenářské zboží

Vyrábíme a prodáváme plastová a hliníková okna a dveře, zimní zahrady, terasy, obklady a posuvné systémy včetně doplňků.

Truhlářství, stolářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště, podlahy -dveře interiérové i vchodové -eurookna a eurodveře -zahradní nábytek.

Prodej, e - shop a montáž - kuchyňská dvířka Prodej, e - shop a montáž - interiérové panely - interiérové a vchodové dveře - kuchyňská dvířka - designové panely - posuvné systémy - kliky - panty - kování Prodej, e-shop a montáž - interiérové a vchodové dveře

Prodej - audio a video technika televizory, videorekordéry, přenosné audio systémy Prodej- lednice, myčky, pračky, mrazáky, vestavěné spotřebiče, digestoře, mikrovlnné trouby, žehličky, mixéry, vysavače, roboty, konvičky, kávovary, holící strojky, fény. Prodej - přímotopy, mobilní telefony, domácí potřeby, váhy, výpočetní ...

Komplexní služby - podlahové topení Výroba - žaluzie Maloobchod - dřevěné a laminátové podlahy (včetně příslušenství a lišt) Velkoobchod - dřevěné a laminátové podlahy (včetně příslušenství a lišt) Výroba - schodiště - zábradlí Komplexní služby - venkovní plochy Komplexní služby - instalace podlah

Zateplování Sádrokartony Obklady koupelen Omítkářské a zednické práce Rekonstrukce - koupelny

Velkoobchod, prodej: -sanitární technika -koupelnové doplňky. Přímý dovoz od italských výrobců: -vodovodní baterie PAFFONI -koupelnové doplňky INDA -vířivé, hydromasážní vany, sprchové kouty, sprchové boxy JACUZZI -sanitární keramika DOLOMITE -koupelnový nábytek INDA SARTOR -sprchové kouty VECA, RAVAK, SAMO -sanitární ...

Maloobchod a velkoobchod s vytápěcí technikou.

Doprava - písek - štěrk - beton - zemina - vozy FORD TRANZITa LIAZ 150

Výroba a realizace keramických koberců - dekoračních mozaiek.

Výroba, prodej a montáž: - vchodové, interiérové a speciální dveře.

Prodej, montáž: - okna - dveře - okenní příslušenství - taškové plechy - garážová vrata - zateplovací systémy - fasádní omítky.

Prodej: - laky na dřevo, kov, podlahy - olej na dřevo. Dřevěné podlahy.