PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, pokládka: -podlahy masivní, dřevěné -doplňky.

Vývoj, výroba: - plastové hadičky a profily z PVC, PE, PP a TPU - i pro použití ve zdravitnictví a potravinářství. - jsme držitelem certifikátu EN ISO 13485 - endoskopické nástroje - práce v čistých prosterech třídy 1-7.

Prodej, dovoz, montáž: -nábytek -kuchyně, ložnice, obývací stěny, čalouněné sedací soupravy, letiště -bytové doplňky -záclony -skládací interiérové dveře, ratanový nábytek -výroba nábytku na zakázku.

Provádíme výrobu vlastních kolekcí v Číně, Indii a Nepálu. Provozujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej moderních a klasických koberců v ČR, SR, Bosně a Hercegovině, Maďarsku. Zajišťujeme odborné poradenství, čištění a opravy koberců. Jsme distribotoři firem Wissenbach, Esprit pro ČR a SR.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - vestavěný nábytek na míru Výroba - dřevěné obklady Výroba - interiérové dveře Pokládka - plovoucí podlahy

Prodej - lepidla LOCTITE, TEROSON, PERMABOND, MOLYKOTE Prodej tmelů a lepidel pro strojírenský a automobilový průmysl.

Prodej, montáž: - interiérových dveří, kování, stínící techniky a bytových doplňků. Kvalitní stínící technika přímo v Pardubicích: - žaluzie - rolety ( vnitřní i venkovní) - markýzy - plastová okna - interiérové dveře Naše firma dodává a montuje stínící techniku nejen v Pardubicích, ale i v okolí.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová, hliníková okna - interiérové plastové, hliníková dveře - zimní zahrady - garážová vrata - veškeré doplňky - parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Potrubní systémy - ropovody, plynovody, produktovody apod. - montážní činnost - opravy potrubních systémů - opravy ocelových skladovacích nádrží na produkty - svářečská škola

Prodej, montáž: -podlahářské práce -podlahářská krytina -laminátové podlahy -řevěné podlahy -korkové podlahy -linoleum, PVC, marmoleum -koberce. Výroba: -truhlářská -židle -nábytek -vestavné skříně -kuchyně. Dílna: -Brno, Dukelská 57a -tel:545 577 548.

Dodávka, montáž: -průmyslové potrubní systémy z plastu. -výroba, montáž plastových nádrží na zakázku. -vykládání jímek plastem.

Maloobchod, prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí. - ruční nářadí - spojovací materiál Půjčovna: - nářadí zn. BOSCH, NAREX.

Maloobchod: -podlahové krytiny. -koberce. -PVC, linoleum.

Dřevěné masivní podlahy Jičín, Poděbrady, Trutnov, Liberec, Praha Mozaikové dřevěné podlahy Dřevěné podlahy z exotických dřevin Podlahy, montáž: - korkové - plovoucí - dřevěné Úpravy podkladu: - broušení betonu - stěrkování - penetrace - sanace - pokládka dřevotřístky + OSB Renovace: - podlah (všech typů) (parkety, ...

Výroba, montáž, demontáž s likvidací vašich starých skříní, prodej i na splátky bez ručitele: -šatní skříně na míru, klasické, šikmé, rohové, vestavěné s osvětlením -dveře (posuvné, skládací, otvíravé), interiérové, s hliníkovým rámem -stěny obývací, předsíňové -nábytek na míru -stavební výplně -knihovny, komody -drátěný program, zásuvky ...

Společnost AVENET Group s.r.o. je distributorem značkových aktivních i pasivních komponentů pro datové sítě na českém trhu. Základní sortiment tvoří metalické a optické kabelážní systémy firem AMP a PIRELLI, aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR. Dále nabídka zahrnuje komponenty pro strukturované kabeláže taiwanské firmy Jyh Eng Technology ...

Výroba, prodej: - elektrické servopohony - průmyslové armatury.

Pokládka: - podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Zabýváme se výrobou dřevěných oken, dveří a interiérového nábytku na míru, dle představ zákazníka.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Projekce - tepelná čerpadla - podlahové vytápění Montáž, servis, projekce - tepelná čerpadla Montáž, servis - podlahové vytápění Montáž - větrání - klimatizace Servis - větrání - klimatizace Projekce - větrání - klimatizace

Sklenářské práce -rámování obrazů, zrcadel. Výroba: -dřevěná eurookna -nábytek na zakázku.

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Nabízíme klempířské a pokrývačské práce, montáž a opravy všech druhů střešních krytin, izolace nad krokvemi systém TOPROCK, montáž střešních oken ROTO, VELUX, cenové kalkulace, střechy na klíč.