PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba a montáž dveří. Velkoobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Služby: -kompletní podlahářské práce -montáž dveří.

Obchodní zastoupení firmy ICI* DULUX. Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment exteriérových a interiérových barev ICI* DULUX - včetně míchání ( tónování ) barev - míchárna Maloobchod: - barvy, laky syntetické, nitro, akrylátové: - pro vnitřní i vnější použití - základní i vrchní ( emaily ) - barvy HERBOL - bezbarvé laky ...

Velkosklad: - podlahové krytiny ( koberce, PVC, stavební chemie ) Pokládka: - podlahové krytiny ( koberce, PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Prodej: - stavební chemie ( pro pokládku koberců a PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Profesionální služby: - architektům, projektantům, stavitelům - podpora od ...

Dodávka, montáž, oprava a servis: - topná zařízení pro obytné domy a průmyslové objekty - kotelny - výměníky - trubní rozvody - otopná tělesa - regulační prvky - plynová zařízení - plynové přípojky pro domy - rozvody plynu pro kotelny i jednotlivé byty - kompletní sanitární vybavení obytných a administrativních budov. .

Prodej - instalační materiál pro topenáře Výroba - klíče - sjednocování zámků Prodej - vodoinstalační materiál

Vodoinstalace, kanalizace. Specializovaný prodej: -výrobky pro sanitární rozvody a kanalizaci, od výrobců HL Hutterer & Lechner, TECHNEAU, MARLEY, MCH - Miroslav Chuděj, GLYNWED, REDI, TOPWET, HILTI, Honeywell, GEBERIT, LIV, DYKA, Truhlář a spol. Montážní práce: -obor voda, topení, ZTI (zdravotně technické instalace) pro bytovou a ...

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Provádíme revize plynových zařízení, opravy a servis plynových kotlů

Výroba: - výrobky zahradní architektury - výrobky z umělého pískovce. Práce: - veškeré kamenické. Prodej: - přírodní kámen - ruční nářadí pro kameníky - prostředky impregnační a zpevňovací značky IMESTA.

Montáž, prodej a servis: -tepelná čerpadla -fotovoltaické elektrárny -hromosvody.

Náš sortiment zahrnuje malířské barvy a další materiál pro malířské práce, včetně nářadí. Nabízíme nátěry a tmely na dřevo, tapety a dekorační prvky. Provádíme tónování a míchaní barev.

Výroba: - plastová okna, dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - dřevěná schodiště - vnější a vnitřní parapety - síťky proti hmyzu - žaluzie Zámečnická výroba, včetně zpracování v nerezu: - pracovní stoly, desky - police, podstavce - vozíky, skříňky - digestoře - vitríny Stavební prvky: - lišty, rošty, mřížky - ...

Výroba: - plastová okna, dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - dřevěná schodiště - vnější a vnitřní parapety - síťky proti hmyzu - horizontální a vertikální žaluzie Zámečnická výroba, včetně zpracování v nerezu: - pracovní stoly, desky - police, podstavce - vozíky, skříňky - digestoře - vitríny Stavební prvky: - ...

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Truhlářské práce. Výroba: -masiv nábytek -dveře -okna -schody.

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. hodinový manžel - komplexní elektroinstalační práce (elektrorevize, zapojení spotřebičů, elektromontáže, elektrikářské, ...) - úklidové práce (kanceláře, vánoční úklidy, ...)

Výroba a prodej nábytku z masivu. Nabídka jídelních stolů, lavic, kuchyní a interiérových dveří.

Prodej: - regulační ventily - armatury - kulové kohouty - pohony - klapky.

- projektová činnost - elektromontážní práce - domovní rozvody - hromosvody - revize - výstavba a údržba veřejných osvětlení - prodej náhradních dílů na veřejné osvětlení - práce s plošinou

Stavební firma: -dodávky, montáž -okna, dveře, garážová vrata, žaluzie -plovoucí podlahy -stavební práce -rekonstrukce interiérů.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene - žula, mramor - pomníky, hroby, hrobky - obklady, dlaždice - kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky - obklady krbů - parapety - kašny, fontány - grilovací desky. Pískování a sekání písma. Řezání, broušení a leštění žulových desek.

Servis Pardubice - výroba pekařských zařízení - výroba a montáž ocelových konstrukcí - zámečnické a kovoobráběčské práce Stavební - výstavba rodinných a bytových domů - základové desky, hrubé stavby - projektová činnost ve výstavbě - prodej stavebního materiálu

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře prodejny v Praze: Lhotecká 446 143 00 Praha - Modřany Tel.: 296 60 0211 Fax: 296 60 0291 PO - NE 7:00-22:00 Prosecká 78 190 00 Praha – Prosek Tel.: 296 600 411 Fax: 296 600 491 PO - NE ...

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.