PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Stavobazar. Nákup, prodej: -okna -dveře -dlažba -sanitární keramika.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky - garážová vrata - střešní okna

Produkty: - skleněná mozaika - kamenná mozaika - dřevěná mozaika - keramická mozaika - přírodní kameny všech druhů - onyxy.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -kotevní technika. -závitové tyče, šrouby...

Výroba a maloobchod: - tepelně - izolační desky Prodej: - desky z pěnového polystyrenu - komponenty zateplovacích systémů: - fasádní polystyren - polypropilenová tkanina - stavební lepidla - umělohmotné talířové hmoždinky - minerální a skelná vata (plsť) - dekorační stropní polystyrenové pdhledy bílé nebo s imitací dřeva - ...

Montáž a servis plynové hořáky, plynový hořák a kotle: - Buderus, Protherm, Destila, Viadrus, Rapido, DE Dietrich, GB Ganz, RADI HEAT, Quantum, Ermaf, Hoval, Wolf, - revize a zkoušky plynového zařízení dle rozsahu osvědčení, zkouška - chemické a mechanické čištění deskových, skládaných a trubkových výměníků tepla, skládané a trubkové ...

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Výroba: -konektory -kombinované konektory -kabelová konfekce -konektory a montážní nářadí.

Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.

Zasilatelství Dodávková doprava Nákladní doprava (i návěsy) Realizace - westernová městečka a ranče Demoliční práce Zemní práce - strojní i ruční výkopové práce Pokládka - dlažba Zámečnické práce - kovářské práce

Práce: -klempířské. Prodej: -střešní tašky BRAMAC. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace).

Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

Prodej a montáž - vertikální a horizontální žaluzie Prodej a montáž - plastová, hliníková, dřevěná okna - plastové dveře, protipožární dveře a okna, - vnitřní a venkovní parapety Prodej a montáž - zimní zahrady, fasády, lité podlahy, - omítky strojní sádrové, schody betonové, - lité podlahy.

Prodej, montáž výrobků REHAU: -podlahové a stěnové vytápění -vytápění průmyslových, sportovních hal, sportovních ploch -vytápění betonových konstrukcí -napojení topných těles -vnitřní rozvody vody -trubky pro průmyslové rozvody.

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Výroba: -žárobetony hutné -žárobetony izolační -torkretovací hmoty -dusací hmoty -plastické hmoty -malty a tmely -suché směsi s keramickou vazbou -žárobetonové prefabrikáty, tvarovky.

Výroba - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně - bytové doplňky Prodej - plovoucí podlahy Pokládka - plovoucí podlahy

Výroba a montáž: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - mikrofiltrace - ultrafiltrace - odparky - odstředivky - odmašťovací stroje - linky povrchových úprav - odmašťovny - odmašťovací boxy - pračky vzduchu - ekologická zařízení - zásobníky - nádrže z polyetylenu a polypropylenu - zahradní bazény - ...

Opravy: -elektrospotřebiče -boilery -sporáky.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.