PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Prodej - tmely - lepidla Prodej - chemické přípravky pro autoopravárenství, autoprůmysl a profesní nářadí

Výroba, montáž, prodej: - interiérové dveře - zárubně - boční světlíky a nadsvětlíky.

Distribuce vysoce kvalitních komponentů: - ventily - šroubení - rychlospojky - hadice - kohouty - regulátory tlaku - svařovací automat.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Služby: - výrobu rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž hromosvodů - montáž a opravy elektrického zařízení do 22kV - revize elektrického zařízení - montáž systému protipožární ochrany - zámečnictví.

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Výroba parních kotlů, kromě kotlů pro ústřední topení

Obchod, prodej, služby v oblasti odborné aplikace výrobků, servisní a odborné poradenství, rozvoz, dodávky. Barvy: -vnitřní - disperzní, latexové, silikátové, minerální, speciální -fasádní - disperzní, silikátové, silikonové, minerální, speciální -tónovací pasty. Tmely: -vnitřní -fasádní. Omítky: -fasádní - silikátové, silikonové, ...

Dodávka, prodej - plastová a hliníková okna - dveře - zimní zahrady

Prodej: - obklady, dlažba - stavební chemie CERESIT, HENKEL - sanitární doplňky - nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - nátěrové hmoty Sigma Coatings.

Dodávka - plastová okna Inženýrská činnost - stavební dozor Projektové práce Realizace - stavby Realizace - střechy

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

Prodej - plovoucí podlahy Pokládka a montáž - plovoucí podlahy

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Realizace tepelných čerpadel pro bytové domy.

Prodej - doplňky pro klempíře - střešní krytiny polykarbonát - hřebíky, podložky, vruty, šrouby, spojovací materiál, železářství. Výroba a prodej: - střešní odvětrávače

Prodáváme instalatérský materiál a zboží. Nabízíme individuální množstevní slevy. Dále provádíme montáže, opravy a údržbu rozvodů vody, odpadů, plynu a topení. Vytvoříme pro Vás 3D vizualizaci nového bytového jádra

Nátěry Malby Realizace - zateplovací systémy Pokládka - obklady - dlažby Stavební práce - rekonstrukce - novostavby

Výroba - kuchyně - vestavevné a šatní skříně - dětské pokoje Výroba z přírodního dřeva - obložení Zakázková výroba a montáž - vnitřní i vchodové dveře Výroba z přírodního dřeva - schodiště i samonosná - zábradlí

Zakázková výroba - dveře vchodové, interiérové - okna a eurookna

Výroba: - rozvaděče, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační.