TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Plynové kotle: - Geminox - Buderus - e.l.m. Leblanc - Ferroli - Ligas - Leiber - Junkers - Viessmann. Vodoinstalace: - Jika - Ravak - Aqua trade - Sanit Eisenberg - Ekoplastik. - PPR – Ekoplastik meteriál pro instalaci vody, topení - PVC, HT, KG systém DYKA materiál pro instalaci kanalizace..

Protipožární ochranné nátěry Natěračské práce Malířské práce Údržba a opravy - eurookna

Čalounění dveří: - standardní provedení - dekorační provedení. Bezpečnostní dveře: - speciální protihluková provedení - neprozvučná fólie.

Prodej. - podlahové krytiny, krytina - PVC - linolea.

Zhotovování průmyslových podlah - epoxidových a polyuretanových nátěrů, stěrek a litých podlah Výroba a apolikace speciálních stavebních hmot a stavební chemie: - KARCOAT - KARSKIN - KARPUTTY.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a montáž - střešní okna

Nákladní doprava - do 4t Prodej - nábytek Prodej - okna a dveře (i ze dřeva, hliníku a plastu)

Prodáváme venkovní vířivky, vířivé bazény, bazénovou chemii a příslušenství pro vířivé vany. Nabízíme řadu modelů vířivek v různých barevných provedeních a s různým vnitřním vybavením. Můžete si přijít prohlédnout naši nabídku vířivek a vířivých van - bazénů do našeho showroomu. Naše masážní vany - bazény Vám poskytnou hloubkovou hydromasáž a ...

Velkoobchod, prodej: - koupelnový nábytek - návrhy koupelnových interiérů.

Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Maloobchod, prodej: - čerpadla, domácí vodárny, tlakové nádoby, radiátory, bojlery, kotle, oběhová čerpadla, baterie, sprchové kouty, vany, dlaždice, obklady a sanitární keramika.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Montáže obkladů a dlažeb Zateplení budov Rekonstrukce bytových jader RD na klíč

Dodávka - přepěťové ochrany - svodiče přepětí

Aquion s.r.o. je vodohospodářská firma poskytující své profesionální služby od: - vývoje specializovaných softwarů - zpracování vodohospodářských projektů - prodeje špičkových technologií a technologických zařízení - po poskytování konzultační a poradenské činnosti v oboru.

Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, šaten, ložnic, dětských a obývacích pokojů, koupelen, vnitřních dveří a pergol

Hromosvody: - revize - opravy - montáž. Tmelení panelových spár. Výškové práce. Ochrana fasád proti ptactvu.

Podlahářství. Nabízím PVC, marmolea, koberce, vinylové podlahy, antistatické a plovoucí podlahy, stěrkové hmoty, OSB desky, včetně dodání a montáže.

Výroba: - armatury do betonu. Železobetonové, monolitické konstrukce. Stavby z betonu. Betonářská ocel. Pronájem bednění.

Dodávka, montáž: - sekční a rolovací garážová vrata - vertikální žaluzie - iso žaluzie - hliníkové a látkové rolety - sítě proti hmyzu. Výroba, prodej, montáž - plastová okna - dveře - parapety

Dodávka, montáž: - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Prodej, pokládka, montáž: - marmoleum - thermofix - koberce - podlahy - PVC schodiště - laminátové, plovoucí dřevěné podlahy.

Projekce - elektro Elektromontáže - revize Výroba - rozváděče

Divize Slévárna-Obrobna: Slévárna odlitků z hliníkových slitin technologiemi gravitačního pískového lití a gravitačního a nízkotlakého kokilového lití. Po odlití odlitku se provádějí operace jako je ořez, broušení, tryskání a dle požadavku zákazníka i operace další, např. obrábění, tepelné zpracování, impregnace a polomontáže. V kooperaci je ...

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.