TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: -nářadí a nástroje -spojovací materiál -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: -stavební materiály pro stavbu a opravu komunikací -pásky STRATOS ARS -asfaltové zálivkové hmoty -silniční program -geotextilie netkané a ktané -speciální vyztužovací materiály do asfaltu -geomříže, geotextilie geokompozity -nádrže na naftu a instalace.

Výroba a prodej: - měděné a bronzové pájecí tvarovky SUDO - lisovací tvarovky SUDO-Press - termostatické ventily SAR - hlavice SENSO. .

Prodejna barev pod vedením zkušeného týmu!!! Parkování před prodejnou! Kompletní sortiment pro malíře a lakýrníky - interiérové a fasádní barvy - nátěry na dřevo a kov - mořidla, lazury, podlahové laky - stěrky, tapety - zateplovací systém, probarvené omítky

Výhradní zastoupení firmy Kromschröder pro Českou a Slovenskou republiku www.kromschroeder.com www.kromschroeder.de plynové armatury: -kulové kohouty -plynové filtry -regulátory tlaku plynu -bezpečnostní uzavírací ventily -bezpečnostní výpustné ventily -regulátory tlaku plynu s bezpečnostními uzavíracími ventily -regulátory ...

Výroba, montáž: - okna dřevohliníková - dveře, okna hliníková - posuvné dveře hliníkové - zábradlí, zastřešení hliníkové.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude vracet a nejlepší poděkováním pro nás bude, řeknete-li to svým přátelům a známým. Abychom Vám pomohli se orientovat v bohaté nabídce sortimentu stavebních materiálů nabízíme Vám tyto služby: Výběr vhodných materiálů - poradíme s výběrem a nabídneme varianty od nejlepší k ...

Stavebnictví: - rekonstrukce a opravy domů a bytů - půdní vestavby - fasády - výstavba průmyslových a kancelářských prostor. - bazény. Prodej stavebního materiálu. Likvidace stavebních odpadů.

Prodej stavebního materiálu, nářadí a pracovního oblečení.

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.

Výroba, prodej, montáž: -zámkové dlažby. Zemní práce. Stavební činnost. Ubytovací služby.

Velkoobchod - trubní systémy - armatury

Výroba, prodej: -dveře a zárubně - interiérové dveře, obložkové zárubně, polotovary a díly pro truhláře -široký výběr vzorů, typů a dekorů -robustní provedení s dutinkovou DTD a vysoká odolnost povrchu CPL Komplexní dodávky - zaměření, výroba, doprava a montáž.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Návrhy, prodej a montáž: -solární systémy pro ohřev vody Dovoz: -solární kolektory

Elektromontáže. Projekty, realizace, montáž, revize, opravy: - vjezdové brány, garážová vrata, dálkové ovládání, zahradní osvětlení - elektrická zařízení, elektrozařízení. Prodej: - elektromateriál. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - stavební hmoty - zdící materiály - betonové dlažby - komíny - kanalizace - stavební ...

Dovoz, import, prodej, velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové balkony -ocelové lodžie -betonové lodžie -zábradlí, stříšky -eurookna.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba, prodej: - teplo - systémy měření a regulace - autorizované měření emisí - servis kotlů a prodej kotlů.