PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: - elektroinstalační materiál, - elektrospotřebiče pro domácnost.

Dovoz a distribuce: - barvy Beckers - silniční barvy - skelné tapety - štětce Anza - ubrousky a ubrusy z netkané textilie - svíčky, svícny.

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Výroba umělého kamene Corralit, speciální materiál pro komfortní interiérové a exteriérové využití.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -grafické návrhy.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

Montáže: - rozvody vody - kanalizace - ústřední, klasické, podlahové. Výroba: - elektrické přímotopné kotle PF - komponenty pro ústřední topení podlahové i klasické. Prodej: - plynové kotle BERETA, REMEHA, VAILLANT - materiál pro montáž ústředního topení - uzávěry, izolace.

Prodej a pokládka podlahových krytin: - koberců, lin, PVC, korků, gumolina.

Dodávky, montáž, servis, opravy: - plynové kotle - elektrické kotle - kondenzační kotle - průtokové ohřívače - teplovzdušné klimatizační agregáty.

Obchodní a montážní firma. Leasing: -plynoinstalace -výměna plynových kotlů -ústřední vytápění. Montáž, opravy, rekonstrukce, servis: -vodoinstalace-odpady, kanalizace -ústřední topení, kotelny -plynoinstalace-plynové kotelny, výměny kotlů i na leasing. Servis značek: -tel:602480761 -LIGAS, LAMBORGHINI, IMMERGAS, MORA, ...

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

Půjčovna - nákladní přívěsy - autopřepravníky - přívěsy motorky, čtyřkolky Doprava - mikrobusy s klimatizací - - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava do 1, 5t Půjčovna - topení Půjčovna - výčepní zařízení Půjčovna - party stany - vojenské stany Půjčovna - ...

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.

RE1 servis oken. RE1 kvalitní a levné opravy oken. Renovace oken od firmy RE1.

Dodávka a montáž - olejové a plynové hořáky RAY, Weishaupt, PBS Třebíč, Bentone atd. Servis - olejové a plynové hořáky RAY, Weishaupt, PBS Třebíč, Bentone atd.

Prodej, dodávka: - obklady a dlažby - lišty -autodoplňky -náhradní díly - lepidla - spárovací hmoty - tmely - montážní pěny

Firma Elmaterm se zabývá instalací topných systémů. Instalujeme samoregulační topné kabely, topné rohože, regulacipro podlahové topení a tepelná čerpadla. Zastoupujeme firmy DEVI, Danfoss, NIBE a Quatttec. Působíme v oblasti Severních a Středních Čech. Kabelové topné systémy: Specializujeme se na vyhřívání a vytápění okapů, ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - výrobky ABB ELEKTRO-PRAGA a firmy HAGER FRANCIE

Plastová okna, systém REHAU, Horizont: -servis -prodej -montáž -zednické práce -výroba. Plastové rolety Alukon: -výroba -prodej -montáž. Žaluzie horizontální a vertikální: -montáž Markýzy: -prodej -montáž -servis. Vchodové dveře, zimní zahrady, okenní síta, parapety Al, garážové rolety. Prodej na splátky.

Dodávka, montáž, demontáž, maloobchod, prodej, distribuce: -plastových oken, plastová okna, okno, oken -plastové okno, okna -plastové dveře, dveří -parapety, parapet-vnitřní, vnější -výrobky z plastu -poradenství. Montáž, prodej stínící techniky: -žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Montáž suchých staveb, sádkrokartonových ...