TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Společnost Power-Energo se stala na českém trhu významným dodavatelem technologií nejrůznějších aplikací vysokého napětí. Nejdůležitější součástí sortimentu je řešení dodávek kompletně vybavených betonových kioskových trafostanic (Výbava: olejový hermetizovaný nebo suchý zalévaný transformátor, VN rozváděč, NN rozváděč, USM a příslušenství). Naše ...

Společnost NELUMBO dodává, projektuje a zajišťuje financování na solární elektrárny, větrné elektrárny, solární systémy pro ohřev vody a přitápění domu již od roku 2001. Máme bohaté zkušenosti a rozsah působnosti v celé ČR a SR.

Výroba - veškeré hrubé a ušlechtilé kamenické výrobky a sortiment Kamenolom žula

Projekce (zajišťování projektů) a dodávky: -ohřevné a reakční pece pro jednotky: -atmosférické destilace -vakuové destilace -hydrogenační rafinace -katalytického reformingu -parního reformingu -pyrolýzy -ohřev teplonosného oleje -systémy využití odpadního tepla spalin na: -výrobu páry -ohřev spalovacího vzduchu ...

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Konstrukce, vývoj, projekce, výroba, montáž, oprava, servis: -parní turbíny -výměníky, kondenzátory -chladiče oleje, olejové systémy -redukční stanice -speciální armatury -potrubní a armatury, potrubní systémy -energetické inženýrství -poradenství v energetice -školení a přezkušování obsluh a údržby -zjišťování příčin závad ...

Prodej, dodávka, montáž: -elektrické radiátory a sušáky -elektrický vysoušeč obuvi -elektrické sušáky ručníků -koupelnové radiátory -otopná tělesa -příslušenství pro elektrické vytápění -elektrická topná tělesa -elektrické regulátory -stavebnicová otopná tělesa BITHERM.

Výstavba, opravy, rekonstrukce a projekce: -distribuční sítě elektro -trafostanice -veřejné osvětlení -přípojky elektro -zemní a výkopové práce

Montáž žaluzií, těsnění, dřevěných obkladů a dveří. Výroba a montáž hliníkových oken, dveří a stěn.

Voda, topení, plyn: -dodávka, montáž -poradenství -podlahové vytápění -ohřívače vody TATRAMAT, DZD Dražice -topná tělesa Koradů, RADIK, NEIRA. Prodej: -odpadní systém KGaHT do průměru 160mm -topenářský materiál HEIMEIZER, DAKON, VAILLANT -plastové výrobky Marley -plastové stropní kazety -omyvatelné, odolné proti vodě a ...

Velkoobchod: - telekomunikační materiál pro výstavbu sítí a vnitřních rozvodů - komponenty pro nadzemní sítě - kabelové chráničky - krycí desky, fólie - kabely a vodiče - rozvodné skříně - elektroinstalační materiál - kanalizační a meliorační systémy.

Výroba, prodej: - okna, dveře, parapety - plastové, hliníkové - výstavba pozemních a inženýrských staveb - vypracování architektonických návrhů a projektů.

Prodej, montáž: - dřevěná okna - plastová okna - parapety, žaluzie, rolety - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Práce: - hliníková okna, dveře, prosklené fasády - opláštění budov, Alucobond, Reynobond - zimní zahrady

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - instalatérství - topenářství - plynařství - voda, topení, plyn.

Maloobchod, prodej: - průmyslová ložiska - automobilová ložiska - vodiče pro vinutí - propojovací a vývodové vodiče - elektroizolační materiály - elektromotory a náhradní díly - frekvenční měniče - materiál pro výrobu a opravy elektromotorů - elektrotechnické lepící pásky - vysokonapěťové materiály.

Komplexní NON-STOP havarijní servis, havarijní služba, Praha, střední Čechy. Služby: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - kontroly - rekonstrukce.

Výroba a prodej interiérových omítek STEMEX. Výroba a prodej hydroizolační stěrky STEMEX.

Velkoobchod, maloochod, prodej a dovozce materiálu pro: - světelné a neonové reklamy. Velkoobchod s komponenty pro světelnou reklamu: - transformátory Fart - silikonové návleky na elektrody elektrody Sisram, Compil - neonové trubice Tecnolux - profily Eloxované - vysokonapěťové kabely - Sylvania zářivky - zářivky tlumivky ...

Nabízíme prodej a odbornou montáž veškerých podlahových krytin - pvc, Marmoleum, plovoucí podlahy dřevěné, laminátové, korkové, masivní prkna, parkety, koberce, renovace, stěrky, laky, lišty. Poradenství. Dojedeme a zaměříme - ZDARMA. Výhodné ceny. Výprodej zbytků.

Výroba - podlahové vytápění - konvektory Výroba - otopná tělesa Sídlo: Rettig Group Česká, s.r.o. Kladská 1082 500 03 Hradec Králové

Výroba, prodej, montáže: - stavební konstrukce plast, hliník - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - zimní zahrady - fasády - stínící technika - terasy.

Servis, obchod, prodej: - elektrické ohřívače vody-bojlery, elektrické průtokové ohřívače (průtokáč), elektrické přímotopné spotřebiče, přímotopy. - ohřívačů vody a náhradních dílů firmy DZD. Záruční servis: DZD, STIEBEL ELTRON, AEG, TATRAMAT.

Výroba a montáž: - vestavěné skříně (truhlářské práce). Zasklívání lodžií. Montáž: -žaluzie -shrnovací dveře. Pokládka plovoucích podlah.