PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Společnost Geton dodává klimatizace do bytu a domu, kancelářské klimatizace, mobilní klimatizace, kotle a kamna na pelety, čističky vzduchu, vzduchové clony, tepelná čerpadla. Nabízíme kompletní sortiment značek Artel, LG, Toshiba a další. Zpracujeme zdarma optimální návrh technického řešení. Montáž a pravidelný servis klimatizací i dalších ...

Výroba a prodej - bezpečnostní dveře Výroba a prodej - protipožární dveře Výroba, prodej a montáž - garážová vrata Výroba, prodej a montáž - dveře vchodové a interiérové, z borového masivu, s dřevěnou zárubní i křídla do kovových zárubní - okna z masivu i na míru

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Prodej a montáž: -okna plastová, dřevěná eurookna -dveře.

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -PVC -koberce -marmolea -dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety, korky.

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Dodávka: -centrální vysavače HUSKY -střešní okna VELUX.

Kompletní sortiment pro klempíře, pokrývače, vše pro střešní a stěnové systémy RANNILA a LINDAB. Střešní krytiny s příslušenstvím, stěnové a odvodňovací systémy, tabulové a svitkové plechy. Izolace, střešní okna, folie, vestavné spotřebiče Baumatic (maloobchod i velkoobchod). Provádíme kompletní montáže střešních systémů na ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej elektra.

Výroba: -retrofitu KT1, KT3. Retrofit se používá jako hrada za staré černé bakelitové jističe IJV, IJM, ITV, ITM, výrobce SEZ Krompachy n.p., které se již mnoho let nevyrábí.

Pokládání: - koberce - PVC - plovoucí podlahy - vyrovnávání podlah. Sádrokartonářské práce - snižování stropů termatexy.

Lakování: - parkety. Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka: - PVC - koberce - plovoucí podlahy - renovace-parket - broušení - tmelení.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Dodávka: -deskové výměníky -těsnění deskových výměníků -servis deskových výměníků -desky k deskovým výměníkům -náhradní díly v nápojovém průmyslu -destičkové dopravníky, modulární pásy.

Hledáte instalatéra? Jsme tu pro vás, naše firma z Plzně provádí veškeré instalatérské a topenářské práce, rozvody topení, solárních systémů, rekuperace a veškeré související opravy. Instalatérství v Plzni, výměny stoupaček, kanalizace Dále v naší nabídce služeb najdete prodej kotlů, radiátorů, vodovodních baterií, bojlerů, solárních systémů a ...

Prodej interiérových dveří, zárubní a kování.

Plynoinstalační práce. Realizace: - solární systémy. Topenářské práce. Nákup a prodej: - topenářský materiál. Realizace: - akumulační nádrže - teplovodní krbové vložky. Nákup a prodej: - vodoinstalační materiál Vodoinstalační práce.

Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Ravak.net je e-shop specializovaný na kvalitní koupelnové vybavení značky RAVAK. Nabízíme široký sortiment van, sprch, umyvadel, vodovodních baterií, koupelnového nábytku, elektroniky, radiátorů RAVAK. Nízké ceny, profi poradenství, rychlý servis, bezpečný a spolehlivý nákup. Nabízíme pouze ty nejlepší a nejvýhodnější způsoby doručení a také ...

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

Výroba, prodej, míchání: - barvy, laky, malby - nátěrové hmoty - vnitřní, interiérové - venkovní, exteriérové.

Maloobchod -obklady -dlažby -stavební chemie -sanitární keramika.