PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Zakázkové stolařství Výroba - eurookna - dveře (v profilu IV88 a IV68) - rustikální okna pro památkové objekty - kastlová okna - zimní zahrady - interiérové parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba, velkoobchod, prodej: -podlahy z masivu a dubu.

Zprostředkování zahraničního obchodu v oblastech topenářství, instalatérství, sanitární techniky a interiérového vybavení.

Nabídka truhlářských, tesařských a stavebních prací. Prodej oken a dveří.

Somatherm spol.s r.o., tepelná čerpadla, projekce vytápěcích zařízení a zdrojů tepla, dodávka a montáž vytápěcích zařízení a zdrojů tepla. Specifické činnosti: - energetické audity a studie - alternativní zdroje energie - dodávka typizovaných kotelen a modulů na zakázku - blok ohřevu vody PREST - postupná obnova vytápěcích zařízení ...

Prodej stavebniny, obklady, dlažby, vybavení koupelen. Nabídka stavební činnosti a realizace koupelen na klíč. Velkoobchod, maloobchod: -keramické obklady -dlažby -lepidla -spárovací hmoty -sanitární keramika -akrylátové vany (hydromasážní) -vodovodní baterie -zrcadla -koupelnový nábytek+doplňky -stavební ...

Prodej nátěrových hmot a dekorativních výrobků: - Dulux - Xyladecor - Hammerite - Cimsec.

Prodej - domácí potřeby Prodej - stavební zboží Prodej - železářské zboží Prodej - zahradnické potřeby

Systémy vytápění. Strojovny a systémy chlazení. Vzduchotechnika budov. Inženýrské sítě. Rozvody plynu, vody a kanalizace. Tepelné zdroje, výměníkové a předávací stanice. Sortiment: - plynové kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, PROTHERM, DAKON, VIADRUS, BAXI, VOLF, THERM, IMMERGAS - plynové bojlery JOHN WOOD, VAILLANT, ...

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál.

Dodávky: - ucelený sortiment pro výstavbu plynovodů a vodovodů z plastických hmot - materiál z PE - HD pro výstavbu řízených skládek komunálního a průmyslového odpadu. Prodej a servis: - svářecí technika - horkovzdušné pistole a extrudery. Výstavba a montáž: - plynovody, vodovody a potrubí v chemických provozech do průměru ...

Zakázková výroba vchodových a interiérových dveří, kancelářského nábytku, kuchyňských linek, oken, postelí, schodišť, vestavěných skříní a zahradního nábytku.

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Komplexní řešení stavby, velkoobchod a maloobchod. Nabízíme poradenské služby, výpočet spotřeby materiálu, dopravu, cenové nabídky, nadstandardní individuální přístup. Stavebniny - POROTHERM, YTONG, SCHIEDEL, BRAMAC, ROCKWOOL, RIGIPS, BAUMIT, KVK.

Maloobchod a velkoobchod - stavební materiál Přípravné a dokončovací stavební práce

Prodej a montáž - zabezpečovací a kamerové systémy JABLOTRON Prodej - kancelářská technika SHARP, MINOLTA Prodej - PVC - lina - koberce Montáž - PVC - lina - koberce E-shop Prodej - plovoucí podlahy Podlahářské práce, montáž - plovoucí podlahy Prodej - výpočetní technika

Dodavaletská činnost: -rozvody tepelných sítí a minerálních vod v předizolovaném potrubí -výměníkové stanice -tepelná čerpadla vzduch-voda -čistírny odpadních vod. Projekční činnost: -zpracování projektové dokumentace -inženýrské sítě (teplovody, vodovody, kanalizace, elektrorozvody, veřejné osvětlení) -vnitřní rozvody ...

Tesařské práce Úklid - půdní prostory Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Solární systémy Tepelná čerpadla Topenářství - podlahové topení Vodoinstalatérství

Prodej, servis: - kompletní sortiment topné a varné techniky.