PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: -Jaromírova 80/51, - Prah 2 Nusle, 128 00.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče. Prodej, instalace: - bojlery.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Hledáte spolehlivého a zkušeného klempíře, který vám zajistí kvalitní a cenově dostupné klempířské práce? Pak je pro vás správnou volbou firma Václav Netík, která sídlí na adrese Javorová 847, Dobruška. Firma Václav Netík se zabývá klempířskými pracemi již více než 30 let a má bohaté zkušenosti s realizací různých zakázek, jako jsou ...

Hledáte spolehlivého partnera pro výkopové a zemní práce? Chcete si ušetřit čas a peníze při stavbě nebo rekonstrukci? Pak se obraťte na společnost JK Minibagr, která vám nabízí kvalitní služby minibagrem za výhodné ceny. Výkopové a zemní práce technikou např. inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace), základy pro rodinné domy, stavební ...

Společnost SIGAS-CZ s.r.o. se zabývá servisem, opravami, dodávkami a technickou pomocí v oblasti průmyslových armatur se specializací na pojistné ventily s přídavným zatížením, řízené, přímočinné a další. Podporujeme technický rozvoj v dané oblasti, což dokládá mj. i zavedení technologie K-linií pro seřizování otevíracích přetlaků pojistných ...

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Činnost: - truhlářství - montáž střešních konstrukcí - pokládání střešních krytin

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Práce: -stavební stavby na klíč -rodinné domy -novostavby rekonstrukce -zateplování budovy -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby.

Výroba: - zastřešení bazénů.

Sklad kameniva, štěrku, písku, suti, kůry. Rozvoz stavebního materiálu. Výkopové a zemní práce bagrem, terénní úpravy.

Instalatérské služby. Topenářské práce. Servis zplyňovacích ekologických kotlů na dřevo značky Vigas. Instalace: - sanitární techniky - krbů a kamen - ohřívačů vody - elektrických a plynových kotlů - kotlů na tuhá paliva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalační: -sanitární keramika -kotle ...

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Společnost SBO KUBA s.r.o.provozuje stavební bazar a zaměřuje se na prodej oken, dveří, sanity, dlažby, izolace, elektra a mnoho dalšího.

Společnost G-System spol. s r.o. má velkoobchod se sortimentem topení, instalací, sanitární techniky, ale i krbů a kamen.

Petr Vician provozuje prodejnu instalatérských potřeb ve Frýdeku-Místku

Společnost OKNA-DAP, s.r.o. poskytuje kompletní služby od návrhů, poradenství až po realizaci. Součástí naší nabídky je stínící technika a návrhy interiérů.