PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Centrum moderního bydlení, prodej: - sanitární vybavení koupelen - Artweger Twinline - plovoucí podlahy - krbová kamna - keramické obklady a dlažba - dveře SOLODOOR, PORTA, VERTE - 3D návrhy.

Maloobchod a velkoobchod pro truhláře, stavebníky i kutily. SORTIMENT: -Dřevotřískové desky -Lepené desky -Dřevovláknité desky -Dřevotřískové desky laminované -Hrany k laminovaným deskám -Kuchyňský program -Nábytkové kování -Nátěrové a opravné hmoty -Řezivo -Plovoucí podlahy a příslušenství -Parapety -Dveře

Regionální zastoupení firmy Diton. Prodej betonových výrobků: -ztracené bednění -zámkové dlažby -svahové, zatravňovací a plotové tvárnice -obrubníky Prodej kameniva, písku a cementu. Dlaždičské práce. Stavby opěrných zdí a plotů.

Vyrábí, dodává a prodá: Kompletní vybavení vnitřního interiéru -kuchyňské linky -vnitřní obložkové dveře se zárubněmi -venkovní vchodové dveře se zárubněmi -dřevěná samonosná schodiště -vestavné skříně -nábytek na míru vzorkové prodejny: A+A VAMA Rubensova 2237/2(vedle stanice metra Skalka) Praha 10 A+A VAMA Na Vrškách ...

Projekce, montáž, revize, opravy, servis: - průmyslové bytové objekty menšího i většího rozsahu. Vodoinstalační: - rozvody plast, měď - rozvody požární vody. Plynoinstalační: - přípojky - rozvody domovní, průmyslové - rozvody propan-butan včetně dodávky zásobníku plynu. Topenářské: - rozvody ocel, měď, plast - ...

Projekce, revize, instalace, montáž: -vodo, topo (plastové, ocelové, měděné rozvody), voda, topeni -plyn (propan-butan, zemní plyn). Oprava, servis, prodej, plynoservis: -plynové kotle (kotel) DAKON. Řemeslnické práce: -plynoinstalatérské -topenářské -vodoinstalační, instalatérské.

Prodej, dodávka, montáž, demontáž: -střešní krytiny -střešní šindele -izolace (zateplení) rovných střech -žlaby, okapy, svody -střešní okna. Výroba, prodej: -klempířské prvky z pozinku, mědi(Cu), titanzinku. Řemeslnické práce: -klempířské -pokrývačské.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

Plynoinstalační práce: - instalace plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Topenářská činnost - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Instalace plynových spotřebičů Záruční a pozáruční servis DAKON, BAXI, VIADRUS, IMMERGAS, ...opravy, revize, tlakové zkoušky - plynové ...

Výroba plastových dílů vyfukováním a vstřikováním pro automobilový průmysl, zdravotnictví. Výrobce kopírovací techniky. Obaly pro nářadí a nástroje. Komponenty pro bílou techniku. Hračky. Montáže podsestav včetně kovových komponent. Vývoj, výroba: -vyfukované výlisky -automobilové součástky -vzduchová potrubí, vnitřní součásti, ...

Renomovaný výrobce plastových oken a dveří z 5-ti komorových profilů KÖMMERLING.

Stavebniny s vlastní dopravou. Specialista na produkty KNAUF - malt. směsi, sádrokarton, barvy TS. Prodáváme: Wienerberger, Ytong, Isover, Schiedel, Baumit, Soudal, Schonox, Hasit, Sika, Mapei, Primalex, Diton, Bachl, ICOPAL VEDAG, Kooperativa.

Výroba a montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Prodej řeziva, OSB desek, laminovaných desek, dřevotřísek, palubek, plotovek a plovoucích podlah Durelis.

Kanalizační litina-výroba: -poklopy na šachty -stupadla -rámy -mříže -lavičky. Lze odlévat sortiment ze šedé litiny ČSN 422410-20.

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Velkoobchod, maloobchod, prodej stavebního materiálu: -sypké hmoty -zdící materiály -betonové výrobky -střešní krytiny -hydroizolace, tepelné izolace -zateplovací systémy -sádrokartony -odvodňovací systémy -okna, dveře, schody.

Prodej, materiál na zateplení: - polystyen - izolační vata - lepidla, stěrky - perlinka - okenní profily - penetrace - fasádní omítky, barvy - umělý kámen - perlinka.

Produkty a služby - Obkladové prkna - Podlahová prkna - Tesané trámy a krokve - Tesané prkna - Výkup starého dřeva - Prodej starého dřeva - Zpracování starého dřeva - Doprava

Dodávka, montáž, oprava, servis: - meření a regulace pro vytápění - vzduchotechnika a TZB - průmyslové instalace. Dodávky, montáže, rekonstrukce: - tepelné zdroje - rozvody tepla - měření páry, tepla a chladu podružné a stanovené měřiče - vzduchotechnika a klimatizace - IRC systémy - regulace elektrické energie - monitorování ...

Pokládka podlahových krytin Maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce