PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.

Podlahářské práce. Velkoobchod: - plovoucí podlahy - parkety - koberce, linoleum, PVC - korek.

Příprava a realizace staveb na klíč. Dodávka, montáž, pokládka : - střechy šikmé i ploché - půdní vestavby na klíč - sádrokartony - střešní okna - prejzové a břidlicové krytiny. Prodej: - střešní krytiny včetně doplňků. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - obkladačské.

Prodej, montáž: -dveře a zárubně -podlahy masivní, plovoucí, PVC -vestavěné skříně.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Sanitární keramika a vybavení koupelen

Velkoobchod, maloobchod, eshop: -instalatérské potřeby. -vodo-topo-plyn. -kotle, ohřívače, radiátory. -vodovodní baterie -čerpací technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -řezné, brusné kotouče KLINGSPOR -elektronářadí SPARKY -vrtačky -uhlové brusky -přímočará pila -pneumatická vrtací kladiva -okružní pila -silikonové akrylátové tmely LUKOPREN -PU pěny -pilky WILPU.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - pojiva - lepidla, spárovací hmoty - stavební chemie - zdící materiály - izolace - střešní krytiny - stavební řezivo - obklady.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Návrh, výroba, montáž a servis: - plastová okna - dveře - zimní zahrady - rolety - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - kliky a kování - doplňky.

Zaměření, prodej, montáž: -dřevěná a plastová okna a dveře -parapety, žaluzie, rolety. Služby: -návrhy a realizace zimních zahrad. PRODEJNA : Veselí nad Lužnicí, Malé náměstí 547 Mob.: 603 505 822, tel.: 381 581 770, fax: 381 582 525 E-mail: info@dirac.cz PRODEJNA : České Budějovice, U Výstaviště 507/6 Mob.: 733 720 467, tel.: 385 ...

Prodej, dodávky: -materiál pro výrobu a montáž vzduchotechniky -spojovací materiál -kotevní technika -závěsová technika -nástroje pro vrtání -materiál pro montáž oken -stavební chemie Provozovna: otevřeno PO-PÁ 7-16 hod Švermova 386/74a 460 10 LIBEREC 10 (areál firmy Sipak s.r.o.)

Velkoobchod: - gumové podlahoviny - elektroizolační podlahoviny..

Dodávka, velkoobchod, montáž: -tvrdé střešní krytiny (BRAMAC, MEINDL, TONDACH) -pokrývačské práce -dřevěné konstrukce krovu: -klasické krovové soustavy -vazníky se styčníkovými deskami -zateplení střešních pláštů: -izolace mezi krokvemi pod bednění a propustnou fólií -izolace v plné výšce krokví -izolace nad krokvemi -půdní ...

Prodej radiokomunikační techniky: -vysílačky -radiostanice -elektro.

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Výroba, poradenství, montáž Brno, Brno-venkov. Vestavěné skříně. Kuchyně. Nábytek na míru: -architektonický návrh v 3D -výroba -doprava, montáž -skříně s posuvnými dveřmi. -zdravotnický nábytek -nábytek pro ordinace, nemocnice, sanatoria, kliniky. Použitý materiál-dřevo i lamino: -zrcadlové dveře skříní -ratanové výplně ...

Telekomunikační materiál. Maloobchod, velkoobchod, prodej kabely a vodiče pro: -telekomunikace -EZS, EPS -datové a počítačové sítě -měření a regulaci -veškeré kabely a vodiče oheňretardující a s funkční odolností v ohni dle vyhlášky č. 23/2008 Sb. Zastoupení LAMELA Electric, a.s. Poradenství v oboru.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Internetový prodej profesionálních distributorů, přepínačů, konvertorů a boosterů různých typů audio a video signálů..

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Pokládka a broušení parket. Renovace historických masivních podlah. Pokládka plovoucích podlah. Montáž dveří a oken.Obklady stěn, stropů a schodů. Stavby zahradních domků, pergol, teras a plotů.

Podlahové centrum: -podlahářské práce -parketářské práce -velkoobchod s dřevěnými podlahami.