PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Dodávky a zpracování přírodního kamene z celého světa. Prodej doplňkových materiálů na lepení a údržbu výrobků z kamene. Nabídka dlažeb a obkladů.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Výroba: - betonové výrobky. Maloobchod a velkoobchod: - stavební materiál.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Dodávka, distribuce: - systémy kanalizačních maltových směsí ERGELIT.

Prodej, montáž: -podlahové krytiny -bytové doplňky -PVC, koberce, korek -plovoucí podlahy laminát i dřevo -dlažby z přírodního kamene -parkety. Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader -obklady, dlažby.

Prodej příslušenství do potrubí: -čistící válce -středící prvky do potrubí s chráničkou -těsnící manžety a testery izolace potrubí.

Nabídka produktů: Zahradní program: - zatravňovací dlaždice - skleníky - pařníky - truhlíky - květináče - sudy a nádoby na vodu. Střešní doplňky: - klínové těsnění - uzávěry hřebene - ventilační mřížky - větrací pásy - ochranné plastové pásy - příchytky hřebenáčů - držáky hřebenové latě.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Velkoobchod a maloobchod specializovaného stavebního materiálu: -Betonové krytiny -Pálené krytiny -Šindele -Vláknocementové krytiny -Vlnité krytiny -Plechové krytiny -Plastové krytiny -Bitumenové pásy -Měkčené PVC -Střešní okna -Světlíky -Podstřešní folie -Tepelné izolace -Protikročejová izolace -Polykarbonátové ...

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - instalaterské potřeby - klempířské výrobky - spojovací materiál - železářské zboží

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Zajištění maloobchodního prodeje stavebníkům r. domků, řemeslníkům, soukromníkům. Smluvním partnerům nabízí další výhody. Sortiment tvoří: -zdící materiál -cement, vápno a jiné maltové směsi -betonové výrobky -hutní materiál -plastový kanalizační systém, HT odpadní systém -izolační a zateplovací materiál. Autodoprava: ...

Internetový obchod s LED produkty.

Velko a maloobchod s elektro materiálem - kanely, svítidla, vypínače a zásuvky, jističe, úložný materiál, elektrické topení ...

Naše firma se zabývá prodejem a realizací krbů, krbových kamen, komínových systémů, dveří, podlah, kuchyňských linek včetně kompletní realizace interiérů na klíč.

Obchodní zastoupení - prodej, montáž, servis zplynovacích kotlů ATMOS na dřevo, uhlí a pelety, solární systémy SONNENKRAFT.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -repliky dřevěných oken a dveří -výroba vchodových dveří a eurooken -zakázková výroba -nábytek z masivu -opravy historického nábytku.

Dodávky technologických celků. Průmyslové potrubní rozvody. Vytápění a chlazení pro průmyslové a administrativní objekty. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Dílny: Bělíkova 1398 464 01 Frýdlant

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -vyhrazená elektrická zařízení. Komplexní realizace a výstavba: -veletržní stánky a expozice -domovní a průmyslové elektroinstalace -osvětlovací a světelná technika. Rekonstrukce stávajících rozvodů v bytech, kancelářích, provozovnách, obchodních prostorách, domech a budovách. Velkoobchod: ...