PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Výroba, prodej, servis: -sauny atypické, vestavěné, infra sauny -vířivé vany -stavba saun -díly pro stavby saun svépomocí -relaxační lehátka -saunové příslušenství -vybavaní relaxačních center a saunového odpočívání -saunové příslušenství -kamna elektrická -kamna na dřevo -řídící jednotky -osvětlení a barevné terapie ...

Velkoobchod, e-shop: - pokladní systémy - elektroinstalační materiál - svítidla.

Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava (AVIA FORD TRANSIT).

Oprava, servis, montáž: - kotle, kotel DAKON - elektrospotřebiče. Řemeslnické práce: - plynařské.

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.

Prodej: - palubky - podlahovky - plotovky - brikety.

Prodej, montáž, poradenství: Střechy na klíč - střešní a okapové systémy - šikmé střechy - střešní okna - střešní krytina. - solární systémy Zástupce autorizovaného střediska prodeje české krytiny BESK

Dodávky staveb občanských, bytových a průmyslových, včetně jejich rekonstrukcí a odstraňování. další práce: -zemní práce -SDK konstrukce -zámečnická a kovářská výroba -truhlářská výroba a tesařská výroba -dodávky a montáže plastových oken a dveří -lité anhydritové podlahy -zámkové dlažby

Návrhy, prodejem a pokládkou podlahových krytin. Prodej a montáž dveří.

Prodej, montáž, dodávka: - plastová okna z profilů VEKA s bezpečnostním kováním Roto NT a thermosklem U 1, 0 KWm2 - kompletní služby spojené s montáží a prodejem - zaměření - vypočítání nákladů na kompletní zakázku - dovoz a následně odborné vyměnění za staré (původní) - akční slevy - kompletní sortiment doplňků včetně montáží ...

Prodej, montáž: - plastové výrobky - plastové ploty - obložení interiérů vnitřní i venkovní.

Velkoobchod, maloobchod: -brusiva -laky -separační folie.

Prodej, maloobchod: - autodíly - motodíly. - náhradní díly - baterie - tažné zařízení - svíčky - výfuky Prodej, maloobchod: - drogerie - barvy a laky - ředidla - lepidla Patex - úklidové prostředky

AP elektro Prodej elektro. - velké elektrospotřebiče - malé elektrospotřebiče - TV technika - foto a příslušenství - osvětlení - elektroinstalační materiál - drobná elektronika:

Výroba, prodej: - napájecí adaptéry, zdroje, nabíječky.

Prodej, dodávka, montáž: - kompletní koupelny - sanitární zařízení - obklady, dlažby, mramory - armatury a koupelnový nábytek - lepící a spárovací hmoty, lišty

Střechy na klíč. Střešní okna. Střešní komponenty. Rolety a žaluzie. Rekonstrukce šikmých střech. Konstrukce střešních plášťů: - krovy - pokrývačské práce - klempířské práce Dodávkya a montáž oken Velux. Prodej střešních komponentů. Poradenská činnost. Zajištění projektové dokumentace.