PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: -izolační materiály a systémy pro sřechy a fasády -extrudovaný polystyren -pěnový polystyren -hydroizolace bitumenové, PVC, TPO -polyuretanové lepidlo -polykarbonátové desky a profily.

Prodej pevných paliv, hnědého uhlí a briket. - montáž automatických kotlů Ekoefekt, Carborobot.

Výroba, prodej: - bazény - čistírny odpadních vod - septiky, jímky, biofiltry, zemní filtry, lapoly - vodoměrné šachty Otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 12.00 13.00 - 16.00 Schůzky mimo pracovní dobu jsou možné po dohodě.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Nabízíme: - čistírny odpadních vod - čerpací šachty - septiky - zemní filtry - bezodtové jímky - vodoměrné šachty - studniční šachty - zemní registry - odlučovaše tuků - odlučovače lehkých látek - bazény

Dodávky: - materiály pro výrobu izolačních skel - kotouče a nástroje - brusky a vrtačky - stavební chemie pro sklo: - pryskyřice, tmely - zasklívací profily - obaly pro farmacii a kosmetiku.

Výroba, prodej, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod: - vjezdové brány otočné i posuvné. - průmyslová a garážová vrata KRUŽÍK, DOORHAN, TRIDO, JIMI TORE - ploty kovové, dřevěné, zděné - automatické závory - parkovací systémy.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Výroba: - ocelové konstrukce - kovové konstrukce, nosné konstrukce - složité svařence, mechanicky opracované díly - nádrže, nádoby, kontejnery, vozíky - zásobníky - potrubí, trubky, zábradlí - zvedací a dopravní zařízení.

Instalace, revize, montáž, oprava, servis: -plyn, voda, topení -plynové spotřebiče, kotle (kotel) -plynoservis. Řemeslnické práce: -plynoinstalatérské, plynařské -vodoinstalační, instalatérské -topenářské. Maloobchod, prodej: -instalační materiál.

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zateplovací systémy -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -parotěsné folie -dveře SOLODOOR.

Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE -kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.

Dovoz ocelových trubek a potrubních dílů: -oblouky -t-kusy -redukce -dna -příruby -výkovky -spojovací materiál podle norem DIN, ANSI, ASTM, ASME.

Rekonstrukce šikmých střech . Konstrukce střešních plášťů: - krovy - pokrývačské práce - klempířské práce. Dodávky a montáž oken Velux. Prodej střešních komponentů. Poradenská činnost. Zajištění projektové dokumentace.

Naše firma se zabývá prodejem výrobků z přírodního kamene - mramoru, onyxu, travertinu. Na naší provozovně v zahraničí těžíme a formátujeme kámen pro naše tuzemské i zahraniční klienty, stálé velkoodběratele a maloodběratele. Zboží se snažíme dodat v co nejkratším čase tak, aby byli všichni co nejvíce spokojeni. Běžně se nám daří plnit zakázky ...

Činnost: -zprostředkovatelská ve stavebnictví. Výroba: -cementové mateiály. Správa a údržba: nemovitosti. Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti.

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - zateplování - výměna oken, dveří - obložení krbů, soklů, fasád dekorativním kamenem. Výstavba: - rodinné domy. Prodej, montáž: - okna, dveře. Zelená úsporám.

Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Od roku 1996 se zabýváme prodejem a distribucí keramických obkladů a dlažeb.