PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Bazénové obklady. Bazénové a koupelnové keramické obklady a dlažby.Keramické zavěšené fasády.

Prodej: -čerpadla -kompresory -solární systémy -ekologické kotle -krby -kamna -plastové tlakové šachty -náhradní díly.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Výroba: -spojovací materiál -šrouby, vruty, matice, závitové tyče. Řemeslo: -zámečník.

JVZ elektro Poskytované služby: - Opravy elektromotorů do 50 KW - Prodej elektromotorů SIEMENS ( MEZ - Mohelnice) - Montáž a opravy elektro domovní i průmyslové včetně revizí - Údržba průmyslových zařízení elektro - Prodej elektrických ohřívačů vody - Možnost zabudování a dopravy dle dohody

Obchodní dům s koupelnovým a kuchyňským studiem Hobby market Riegrova 1150, 506 01 Jičín -železářství -barvy a laky -stavební chemie -spojovací materiály -dřevo -nářadí a nástroje -vodoinstalace a topenářství -kamna, kotle, radiátory -hoby a zahrada -hospodářské potřeby -potřeby pro zvířata -domácí potřeby ...

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Stavební firmy. Demontáž dřevěných konstrukcí: -koupě trámů a prken z demolic i červotoč -staré dřevo i červotoč -tesané trámy a podlahová prkna, bednění -demolice -doprava stavebního materiálu -stavební materiál–staré dřevo -dřevěné konstrukce -stodoly–demontáž -špýchary–demontáž -kasárny určené k demolici ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová okna - plastové dveře - eurookna - vchodové dveře - eurodveře - sklepní okna Aco - střešní okna Velux - doplňky: zasklení oken, kování, těsnění, parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, sušák na prádlo. Zednické práce. Poradenství, demontáž, doprava. Cenové nabídky u vás doma ...

Poradenství, renovace, kompletní dodávky, odborná montáž, instalace příslušenství po celé ČR: -plovoucí podlahy (laminátové, korkové, dřevěné i masivní) -sportovní podlahy -parkety, vlysy -barvy, laky, tmely, stěrky, lišty -sál, tělocvična Zastoupení výrobců podlah: -laminátové-ALLOC, FIBOLOC, PARADOR, PROFLOOR, PERGO, QUICK ...

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: -žaluzie všechny druhy -termotěsnění i silikonové -rolety plastové, hliníkové, látkové -markýzy všechny druhy -garážová vrata rolovací Možnost montáže i s dálkovým ovládáním. Dodací lhůty od 3 do 14 dnů. Výroba, montáž, servis -rozvaděče plastové a kovové -elekromontáže všeho druhu i ...

Výroba, montáž, prodej: -okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná -zastoupení firmy VEKA.

Distribuce a zpracování: -akustické a zvukové izolace. Služby: -zpracování polyuretanových a polyetylénových materiálů -obalová technika -filtrace plynů a kapalin -technické pěny.

Výroba, prodej, monttáž, servis: - topná tělesa trubková určená pro ohřevy v průmyslu, domácí spotřebiče, a řemeslné práce -keramická topná tělesa a infrazářiče pro ohřevy vzduchu, nepřímé ohřevy vody a dalších kapalin, pro sušárny i umělé líhně a ohřevy selat - nízkozatížené i vysokozatížené topné patrony, mikročlánky i topné ...

Jsme profesionální podlaháři s mnohaletými zkušenostmi s pokládáním podlah všech druhů. Zajistíme pro vás kvalitní materiály podlah a kompletní pokládku a servis podlah. Nechte odborné práce na profesionálech.

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Elektromontážní práce. Projekce elektro. Dodávky, prodej: - elektromateriál - komponenty pro venkovní osvětlení. Realizace stavebních a průmyslových elektroinstalací.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - měření a regulace - elektrická a protipožární zabezpečení - katodová ochrana - montáže elektroinstalací zvláště v prostředí s nebezpečím výbuchu - stavební elektroinstalace v ostatních objektech - hromosvodové soustavy a uzemnění - měření a regulace - montáže měřidel - ...

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - osvětlovací technika OSRAM, KANLUX - specializovaný eshop OSRAM-SHOP - elektromontážní materiál - zvuková a osvětlovací technika - fotovoltaické střechy, klimatizace Kompletní stavební práce: - rekonstrukce bytů - bytová jádra - sádrokartonové konstrukce (SDK) - požární přepážky - ...

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.