TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky - práškové nátěrové hmoty. Značky: Interpon, Resicoat.

Přímý dovozce baterií GROHE. Autorizovaný dovozce ventilů EGGEMANN. Velkoobchod, prodej: -sanitární technika -GROHE vodovodní baterie (kuchyň, koupelna) dále KLUDI a HANSGROHE -EGGEMANN ventily -vany, sprchové kouty HÜPPE, ROLTECHNIK, RAVAK -koupelnové doplňky GROHE, HANSGROHE (zrcadla, poličky, věšáky, mýdlenky, držáky na toaletní ...

Výroba, prodej: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - střešní okna - vchodové, interiérové dveře - zárzbně - kliky - stínící technika - garážová vrata.

Truhlářství, výroba dveří (dveře)a zárubní (zárubně): -zdarma provedeme kontrolu přesnosti rozměrů (rozměry)stavebních otvorů (otvory) a jejich zaměření. Dveře: -jsou vyrobeny dle ČSN, výška 197cm -šířka jednokřídlé-60, 70, 80, 90cm -šířka dvoukřídlé-125-185cm Konstrukce dveří: -rám z masivního dřeva, výplň-voština, plášť z DTD -povrchová ...

Výroba: -ručně tkané koberce, gobelíny -gobelíny replik historických motivů -ručně vázané koberce -restaurování uměleckých textilních děl -tvorba originálních oděvních modelů z ručně tkaných látek.

Prodej, maloobchod, montáž: - betonové tašky - tesařské práce - klempířské práce.

Pokládky obkladů, dlažeb a mramorů.

Prodej vodoinstalačního materiálu.

Služby, maloobchod, velkoobchod: -podlahářství -pokládání podlahových krytin -pokládání koberců na zakázku -broušení a renovace starých dřevěných podlah -montáž celomasivních prkenných podlah -montáž parketových vlysů. Maloobchod, prodej: -PVC -koberce -plovoucí podlahy, laminátové, dřevěné -podlahový vinyl -obkladový a ...

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -elektroinstalační materiál.

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek - okna, oken - dveře

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - plynové kotle, topidla, sporáky, ohřívače vody - rozvod plynu - výměna plynových kotlů včetně ostatních plynových spotřebičů. Služby: - poradenská služba - záruční a pozáruční servis - opravy a údržba, tel.: 495545513 - projekce TZB - měření emisí - revize, tlakové zkoušky ...

Prodej: - plynové spotřebiče MORA, IMMERGAS - plynoinstalační materiál - zastoupení ŽDB Bohumín ( litinové kotle, radiátory ) Instalace: - plynové kotelny a průmyslové plynovody nad 50kW Energetika: - projektová činnost v energetice a topení Plynoinstalační práce: - instalace domovních plynovodů - revize plynových ...

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Prodej, montáž: -žaluzie horizontální a vertikální -rolety předokenní a textilní -těsnění oken a dveří -drážkové silikonové -lamelové dveře -plastové -koženkové.

Koupelnové studio: -rekonstrukce koupelen, bytových jader, soc. zařízení Dodávka, prodej: -obklady a dlažby.

Prodej: - stavební materiál - mobilní telefony.

Truhlářství a tesařství: -dřevěná okna, dveře -schodiště, zábradlí -dřevěné obklady -vybavení interiérů -kuchyně -vestavěné skříně -konstrukce krovu -konstrukce dřevěných staveb -dřevěné zahradní altány a ploty -pochozí rošty.

Stěžejní činností naší firmy je prodej a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a v neposlední řadě i všech interiérových a vchodových dveří.Jsme schopni Vám v oblasti oken a dveří nabídnout komplexní služby od zaměření, přes odbornou pomoc při výběru nejvhodnějšího typu, až po zednické zapravení a odvoz vzniklého odpadu. ...

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Služby: -provoz, údržba, správa kotelen, tepelných zařízení. -výstavba, oprava tepelných zdrojů.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Dovoz a velkoobchodní prodej primárních, alkalických, nabíjecích, lithiových, GSM, video a speciálních baterií GP a nejširšího sortimentu obyčejných, kryptonových, nabíjecích kapesních svítilen.

Prodej potrubí a tvarovek (plastové, kameninové, betonové, litinové) pro rozvody tlakové vody, kanalizace a plynu. Nabízíme dál čistírny odpadních vod - ČOV, septiky, vodoměrné a betonové šachty, skruže, zámkovou dlažbu a nákladní autodoprava.

Kamenolom. Těžba, prodej: -lomový kámen - netříděný, stavební, soklový -štěrky a drtě.