PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Maloobchod, prodej, montáž: - kopírovací stroje - regály - eurookna, dveře - kancelářský nábytek - židle - dřevomateriál.

Prodej a montáž: -Plastová okna -Venkovní parapety -Vnitřní parapety -Horizontální žaluzie -Vnitřní dveře

Půdní filtry (zemní filtry) Zemní registry Anaerobní čistírny odpadních vod Odlučovače Čistírny odpadních vod Příslušenství čistíren Septiky Šachty Nádrže, zdrže Bazény Příslušenství bazény

Autorizovaný prodejce oken SULKO. Prodej, montáž, servis: -plastová a hliníková okna z plastových profilů REHAU a hliníkových profilů REYNAERS -parapety -stínící technika -interiérové dveře. Veškeré montážní práce včetně zednických provádí profesionálně vyškolení zaměstnanci s dlouholetou praxí. Bezplatné vypracování cenové nabídky a ...

Železářství Prodej: -kotle na ústřední topení a tuhá paliva -topenářský materiál -čerpadla do kamen a kotlů -míchačky -nářadí -svářečky -stavební kování -pletivo -žebříky (výsuvné) -spojovací materiál -těsnění (průmyslové, vzduchotechnika) -hadice všeho druhu včetně speciálních -nehořlavá textilie -vodovodní ...

Práce, služby: -renovace dřevěných podlah -parkety -plovoucí podlahy -obklady (lamelové, dřevěné) -pokládání a prodej veškerých podlahových krytin

Výroba, prodej: -břidlicové obklady -dlažby -barvené písky

Předmětem činnosti jsou : - pokládka podlahových krytin - výroba nábytku - obchodní a zpotředkovatelská činnost - správa majetku města Letohrad - výroba a rozvod tepla - podlahové krytiny a dekorativní pokládka

Stavebniny: - stavební materiál - rozpočty staveb - doprava zboží.

Prodej: - přírodní kamenné dlažby.

Internetový prodej, e-shop se sortimentem vodoinstalačního a topenářského materiálu.

Výroba a prodej komory a plastifikační jednotky. Díly a příslušenství ke gumárenským strojům. Povrchová úprava. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Velkoobchod, dodávka: - křemičitý písek - barevný písek - filtrační písek - barvený vápenec. Pobočky: - Dobříč 3 - Suvorovova 1214/108, Nový Jičín.

Stolařství, stolař. Práce: -stolařské -dřevovýroba. Zakázková výroba: -eurookna, kastlová okna -dveře -zahradní nábytek -zábradlí, schodiště -plotovky -dřevěné doplňky -nábytek z LTD

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Návrh a výroba technických a pohledových výlisků z termoplastu. Výroba plastových výrobků. Výroba zámků a kování. Výroba her a hraček.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Provádíme: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - sádrokartonové příčky - sádrokartonové konstrukce atypických tvarů (oblouky, světelné rampy a jiné) - podhledy - suché stavby - bytová jádra - minerální podhledy - tepelnou a protihlukovou izolaci - plovoucí podlahy - střešní okna - malířské práce.

- stavební truhlářství - dřevovýroba. Prodej: - palubky, podlahové krytiny, řezivo.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Internetový obchod, e-shop. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nerezový spojovací materiál.

Prodej: - obklady a dlažby - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty, baterie - sádrokartonové systémy - tepelné izolace - zateplování budov - střešní okna - lepidla, maltové směsi aj.

Výroba, prodej: -mozaikové parkety z listnatých a jehličnatých dřevin: -dub, buk, jasan, akát, bříza, modřín, olše, javor, ořech, třešeň -kombinace dřevin.

Stavební práce: - rekonstrukce domů - výstavba domů - příprava stavebních prací - výměna oken, dveří - zateplení fasád - rekonstrukce výtahů - realizace wellnes zahrady.