PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba, prodej: -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -dýhované podlahy -přírodní linoleum a korek -obkladové panely -dveře -garnýže, nástěnné tapety -podkladový materiál, lišty -přechodové lišty a schodové profily -dřevěné brikety -zahradní nábytek -terasová prkna a dřevěná dlažba -přírodní kámen -dlažby a obklady ...

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Prodej, montáž: -dřevěná okna, eurookna -plastová okna -dveře-plast, dřevo, hliník -střešní okna -rekonstrukce a zateplení budov -opravy panelových domů.

Výroba, prodej: -sanitární keramika -koupelnový nábytek.

Firma Zdeněk Závoda provádí renovace dveří, včetně zárubní, obložek, kuchyňských linek, nábytku apod., a to: -fládrováním(imitace dřeva ruční malbou) -standardní povrchovou úpravou dle široké nabídky barev.

Výroba, práce: -truhlářství -okna, dveře, schodiště.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Železářství Mistr Železářství: - nářadí, nástroje - kování, zámky - zahrad. material, sekačky el. i benzínové - spojovací material, kotvící technika - hutní druhovýrobky - elektromaterial - instalační material - kamna + příslušenství - žebříky, AL schůdky - domácí potřeby

Prodej: -modelářské potřeby -elektronické součástky -akumulátory NICD, NiMH, LI-Ion, Li-Pol -drobné opravy elektroniky.

Dodávka, prodej: -elektronické součástky pro průmyslovou automatizaci. -automatizační technika.

Prodej vodoinstalatérského materiálu a dárková síň.

Dodávka, prodej, opravy, servis, úpravy: - průmyslové armatury (šoupátka, klapky, ventily, kulové kohouty) - ovládání armatur - potrubní díly - hutní materiál - příruby. Prodej, opravy, seřízení, modernizace: - pneupohony - servopohony. Měření a regulace. Poradenská, informační služba.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -nástavby a vestavby -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž sádrokartonu. Prodej: -střešní krytiny-BRAMAC, bitumenové šindele -plastová okna, dveře, rolety HOCO -EURO okna -garážová vrata ADVES -střešní okna VELUX -STO-nátěry, omítky, zateplovací systémy

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady a jiných konstrukcí výplní stavebních otvorů..

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje - dorozumívací technika. Elektromontážní práce, revize.

Výroba, prodej a montáž: - posuvné skládací dveře - skládací lamelové dveře - žaluzie.

Filtry na vodu na míru - návrh, dodávka, montáž, servis. Odstranění tvrdosti vody, železa, manganu, dusičnanů, bakterií. Reverzní osmózy, firemní výdejníky a další.

Elektroinstalace. Maloobchod, prodej: -pračky, ledničky, TV -elektroinstalační materiál. Práce plošinami MP16. Zemní práce bagrem JCB 3Cx. Zemní protlaky. Trasování a vyhledání poruch na zemním kabelu

Železářství. Prodej: - elektrické nářadí - domácí potřeby - kování - zahradnické nářadí - spojovací materiál. Služby: - broušení - nože, nůžky, sekery, pilové kotouče a řetězy, nože k sekačkám, vrtáky.

Topení, plyn, zdravotechnika: - veškeré topenářské práce - veškeré instalatérské práce. .

Služby v oblasti střešních systémů, střešní systémy: -realizace střech vč. dodávky materiálu -práce tesařské, klempířské a pokryvačské -zastřešení bytových i nebytových objektů -rekonstrukce(opravy)střech -stavební práce a úpravy (výstavba, opr. komínů) -montáž solárních kolektorů a fotovoltaic.článků. -výroba klempířských prvků -návrh ...

Obchod s elektrotechnickým zbožím. Prodej, montáž, revize: - hromosvodový materiál, hromosvody - elektrotechnika

Naše firma se zabývá: -Výroba a prodej plastových oken -zasklívání lodžií -stínicí technika -střešní okna ROTO -velkoobchod s parapety -stavební činnost - projekce a realizace.

Naše firma se zabývá: -stavebniny -výroba a prodej střešní krytiny -drobné stavední práce -zednické práce -rekonstrukcí střech a půdních prostor -zajištění pokrývačství -klempířské práce -tesařské práce