TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Těžba zpracování výroba prodej: - kamenivo drcené - dlažba kamenná - žulové kostky bloky kvádry - žulové silniční krajníky - kámen žula kamenivo - žulové surové bloky. Výroba: - mobilní drtící a třídící zařízení pro úpravu kameniva a recyklovaného stavebního odpadu - stroje pro technickou úpravu kamene.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kanalizační a vodovodní systémy.

Výroba, prodej: -plastová, hliníková okna a dveře -střešní okna -zimní zahrady -garážová vrata -plastové stěny systému VEKA. Služby: -komplexní služby včetně dopravy a montáže -bezplatné poradenství a zpracování cenových nabídek. Vedení společnosti a výrobní závod: -37501 Týn nad Vltavou -ulice Vojnova 281 (bývalý areál HIKOR) ...

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - stavební materiál, střešní krytiny a nátěrové hmoty.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Dodávka, zaměření, montáž, demontáž: - eurookna - plastová okna - protihmyzové sitě - interiérové dveře - garážová vrata - kliky - vchodové dveře.

Prodej, maloobchod: - instalatérský a topenářský materiál

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Firma ELEKTRO MALEČEK, se sídlem v Letohradě, byla založena v roce 1992. Od počátku se zaměřovala na elektroinstalační práce v bytové a podnikatelské sféře. Později se zaměření rozšířilo na: - specializovaný prodej elektrického nářadí MILWAUKEE, AEG, KRESS, BOSCH. - autorizovaný záruční a pozáruční servis MILWAUKEE, KRESS, AEG, Atlas Copco, ...

Výroba, prodej: -kabely, -konektory, -kabelová konfekce na míru, -systémová technika, -distribuce kabelů a konektorů.

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál - kabely, domovní vypínače a zásuvky, jističe, domovní a elektroměrové rozvaděče, vkládací lišty, svítidla, světelné a úsporné zdroje, bojlery a další sortiment.

Pokládka zámkové dlažby: -pokládka zámkové dlažby -montáže bazénů -opěrné zdi a ploty -zemní práce.

Výroba, velkoobchod: -domovní ventilátory, -průmyslové ventily, -mřížky a zakončení, -ventilační SYSTÉM, -ventilační trubky, -svítidla, -boxy - kufry, -elektromateriál.

Velkoobchod, maloobchod: -topenářský materiál. -radiátory.

Výroba: -různé druhy cementu nejvyšší kvality. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Maloobchodní prodej: -elektrosoučástky.

Dodávka, montáž, revize: -vodoměry.

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - interiéry - podlahy.

Prodej: -obklady, dlažba -sanitární technika.

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský materiál, - vodoinstalační materiál, - plynařský materiál.

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

Výroba, prodej: -upevňovací systémy, upevnění: -pro upevňování potrubí v oblasti domovní instalace a v průmyslových instalacích (izolace hluku šířeného hmotou a izolování vibrací). Zakázková výroba, konstrukce podle zadání zákazníků. Plánování a zpracování řešení upevnění podle zvláštního zadání. Vývoj, příprava a ...

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.