PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - luisigranitové dřezy - granitové dřezy - keramické dřezy - nerezové dřezy - příslušenství - dřezy - vodovodní baterie - drtiče odpadu - kuchyňské doplňky Výhradní zastoupení firmy Luisina pro ČR.

Prodej: - vodovodní a kanalizační potrubí PVC, PE, KG, - armatury, šoupata, poklopy, betonové výrobky - vodoinstalačního materiálu, potrubí HT, PPR, - izolace, vybavení koupelen a baterie. Montážní činnost: - vodovodní a kanalizační přípojky - výkopové práce - rekonstrukce koupelen

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Maloobchod, montáž: -okna, dveře -sítě proti hmyzu -garážová vrata -žaluzie -rolety -servis oken, dveří, vrat.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Pobočka. Prodej: - malířské barvy - fasádní barvy - vyrovnávací hmoty - výrobky na dřevo, kov - tónovací prostředky.

Prodej: - střešní krytiny - střešní šindele - lehké krytiny - střešní okna.

Renovace, montáž, instalace: -dveře, zárubně -interiérové schodiště -vestavěné skříně -kryty topných těles. Prodej a pokládka: -plovoucí podlaha.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny.

Servis, opravy, údržba oken. Výměna starých oken za nové. Dodávka a montáž příslušenství k oknům.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.

Prodej: - barvy, laky, ředidla, lazury - lepidla, štětce, silikony, mořidla - brusivo, fasádní barvy.

Vodo, topo, plyn. Vodařské, instalatérské, topenářské práce. -rekonstrukce, modernizace koupelen -přívod vody -oprava, servis, montáž, realizace -vodovod, plynovod -kontrola úniku plynu -prodej vodoinstalační, topenářský materiál.

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

Elektrokomplet Kompletní služby v oblasti elektro : - výroba rozvaděčů nn - technická, poradenská a projekční činnost - montáž bytových elektroinstalací - dodávky a montáže elektrického vytápění - kompletní elektroinstalace průmyslových hal, výrobních a zemědělských objektů Prodej elektromateriálu firmám i soukromníkům : - kabely, ...

Plastová okna. Prodej, montáž, návrh: -plastové výrobky -plastové okno, okno -plastová okna, okna -plastových oken -plastové dveře, dveří -montáž žaluzií, žaluzie a parapety rolety -zednické práce, zapravení oken -výroba okenních sítí, sítě Práce provádíme v regionu Jižní Morava a Břeclav

Prodej, dodávky: - obklady, dlažby z přírodního kamene - střešní krytina - zelená břidlice. Prodejna, vzorkovna: - Hrabyně (naproti památníku Ostravské operace) - p. Beránek - 773240400.

MALOOBCHOD, PRODEJ, POKLÁDÁNÍ: podlahové krytiny: - lino, PVC - koberce - korek - lamelové a plovoucí podlahy - parketové podlahy (všechny druhy) Zastoupení firmy: - MAGNUM, KRONOTEX, BALTERIO, ALSA FLOOR, TEKA, MEISTER, FORBO, FATRA VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: - podlahové laky BONA, PALLMAN - stěrkové hmoty ...

Dodávka materiálů pro výstavbu inženýrských sítí a ostatního stavebního materiálu. Celý sortiment potrubí pro vodovody, kanalizace a plynovody z plastů, oceli, litiny, kameniny a sklolaminátu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej -vybavení koupelen -sprchové kouty -plastové a masážní vany -pákové a termostatické baterie -kuchyňské dřezy -sanitární keramiku -průtokové ohřívače -bojlery

Prodej, koupelnové studio: - dlažby, obklady - lepící a stavební hmoty - kompletní vodoinstalační materiál - zařizovací předměty do koupelny - vybavení koupelen - baterie - realizace přestavby koupelen - úplný zateplovací systém budov. Služby, práce: - grafické návrhy interiéru koupelny, včetně realizace - veškeré ...

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.