PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod: -topenářský materiál. -radiátory.

Výroba: -různé druhy cementu nejvyšší kvality. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Maloobchodní prodej: -elektrosoučástky.

Dodávka, montáž, revize: -vodoměry.

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - interiéry - podlahy.

Prodej: -obklady, dlažba -sanitární technika.

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský materiál, - vodoinstalační materiál, - plynařský materiál.

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

Výroba, prodej: -upevňovací systémy, upevnění: -pro upevňování potrubí v oblasti domovní instalace a v průmyslových instalacích (izolace hluku šířeného hmotou a izolování vibrací). Zakázková výroba, konstrukce podle zadání zákazníků. Plánování a zpracování řešení upevnění podle zvláštního zadání. Vývoj, příprava a ...

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - luisigranitové dřezy - granitové dřezy - keramické dřezy - nerezové dřezy - příslušenství - dřezy - vodovodní baterie - drtiče odpadu - kuchyňské doplňky Výhradní zastoupení firmy Luisina pro ČR.

Prodej: - vodovodní a kanalizační potrubí PVC, PE, KG, - armatury, šoupata, poklopy, betonové výrobky - vodoinstalačního materiálu, potrubí HT, PPR, - izolace, vybavení koupelen a baterie. Montážní činnost: - vodovodní a kanalizační přípojky - výkopové práce - rekonstrukce koupelen

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Maloobchod, montáž: -okna, dveře -sítě proti hmyzu -garážová vrata -žaluzie -rolety -servis oken, dveří, vrat.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Pobočka. Prodej: - malířské barvy - fasádní barvy - vyrovnávací hmoty - výrobky na dřevo, kov - tónovací prostředky.

Prodej: - střešní krytiny - střešní šindele - lehké krytiny - střešní okna.

Renovace, montáž, instalace: -dveře, zárubně -interiérové schodiště -vestavěné skříně -kryty topných těles. Prodej a pokládka: -plovoucí podlaha.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny.

Servis, opravy, údržba oken. Výměna starých oken za nové. Dodávka a montáž příslušenství k oknům.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.