PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, maloobchod: - střešní krytina.

Výroba: - betonové zboží: - skruže, obrubníky - zámková dlažba apod.

Dodávka, montáž, servis: - plynové kotle Práce: - topenářské, instalatérské, klempířské.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Prodej, rozvoz stavebních materiálů: -sádrokartony včetně všech doplňků -široký sortiment stavebního nářadí -stavební chemii -popelnice plechové i PVC -spojovací materiál -obklady a dlažby -hřbitovní drtě -písky - štěrky.

Stavebniny, maloobchod, prodej: - stavební materiál.

PĚNOVÝ A EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN - standardní desky, zakázková výroba z pěnového a extrudovaného polystyrenu (římsy, fasádní profily, oblouková nadpraží, ztracené bednění z EPS a další) ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY - konzultace, návrh a prodej kompletního zateplení fasád, dodávka všech komponentů vč. příslušenství, stavební chemie a ...

Sanita a příšlušenství: - sanitární keramika - zařizovací předměty - vodovodní baterie. Kotle, plynová topidla, sporáky: - kotle - ohřívače a příslušenství - komíny - sporáky - plynová topidla - hořáky. Čerpadla, kohouty, ventily: - čerpadla - čerpací technika - kohouty - armatury - expanzní nádoby - pojistné ...

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Montáž, opravy: - elektrická zařízení - detektory pohybu a přítomnosti, detektory kouře a zaplavení, kvality vzduchu atd. - klasická domovní elekroinstalace (zásuvky, vypínače, TV-R-SAT a DATA rozvody) - audio a videotelefony atd. Služba: - měření a regulace (MAR). Výroba, montáž: - ...

Služby: -renovace dveří -prosklívání v kazetovém provedení -velký výběr ozdobných lišt, mřížek, klik a kování -montáž polypropylénového těsnění do dveří -snížení průniku hluku, chladu, prachu.

Doprava: - sypkých hmot - písku, štěrku, stavební sutě, obilí, atd.. Půjčovna lešení. Mobilní tryskání, pískování.

Výroba, prodej: -betonová dlažba vymývaná, reliéfní a hladká pro úpravu ploch, území a komunikací -cementové zboží, umělý kámen.

Velkoobchod, prodej: -asfaltové pásy -lepenka černá, písková (proti radonu, lehká, těžká) -IPA -BITAGIT -EXTRASKLOBIT -BITUBITAGIT -střešní krytina -šindele -extrasklobyt -radonelast -polyelast -izolační materiál -asfaltové pásy.

Prodej, montáž, oprava, servis: -plastová okna, dveře.

HONESTA Prodej, montáž: - plovoucí podlahy včetně technického servisu se zárukou 5 let na provedenou práci. Prodej: - zátěžové PVC - tuzemské i dovozové PVC - koberce - shrnovací, plastové dveře - tapety, čalounění na dveře - korek obkladový, podlahový - stropní obklady - stěnové obklady. Renovace: - dveře - ...

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - verandy

Vývoj, výroba: -zdravotnická technika -stropní stativy -kyvná ramena -stropní instalační mosty a lůžkové rampy pro oddělení ARO, JIP, operační sály i lůžková oddělení. Projekce, dodávka, montáž: -komplexní potrubní rozvody kyslíku, stlačeného vzduchu, vakua a dalších plynů pro zdravotnictví, farmacii, potravinářský a ostatní ...

Prodej, maloobchod: - koberce.

Topenáři. Topení, voda. Obchodní činnost. Prodej sanitární keramiky a doplňků koupelen: -koupelny -obklady -dlažby -vodoinstalační materiál.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Realizujeme střechy na klíč. Dodáváme střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach a jiné. Montujeme střešní okna.

Realizace: - inženýrské sítě - demoliční práce - zemní práce - komunikace - prodej zásypového materiálu. Rekonstrukce bytových jader. Prodej: - topenářský a instalační materiál.

Architektura, projekce, design. Pozemní a inženýrské stavitelství . Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavby, montáž, izolace: - polystyrenové tepelněizolační a zvukoizolační panely - nejteplejší polystyrenové stropy. Stavebniny: - tepelně izolační stavební materiály - obvodové zdivo - stropní, střešní a zateplovací ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál On-line prodej: - železářské zboží - kotevní patky, zemní vruty, tesařské kování - plotové systémy, nářadí, - spojovací materiál

Prodej: -stavební materiál -zahradní technika -elektrické nářadí BOSCH, NAREX -barvy a omítky DUFA -ochranné pracovní pomůcky. Prodejny: -Stavebniny Kdyně, Nádražní 678 tel. 724070953 -Stavebniny Holýšov, Jiráskova 70 tel. 724070954 -Prodejna Domažlice, Havlíčkova 6 tel. 379722966.