PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Nabídka: - plastová okna - plastové dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu - venkovní rolety - garážová vrata - zimní zahrady. Činnost: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace starých oken - zaměření - výroba - kompletní servis.

Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo -OSB desky -palubky -sádrokartony.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu Wienerberger, Knauf, Velux, Hebel, cementy, vápna, Bramac, Best, betonové výrobky.

Stavební, interiérové a designové centrum.

Prodej: - akumulátory - baterie - žárovky - železářské zboží.

Prodej: - velkoplošné dřevomateriály - pracovní desky - příslušenství k pracovním deskám - lamino - materiál pro výrobu nábytku - výsuvné pojezdy - policové příslušenství.

Prodej: - velkoplošné dřevomateriály - pracovní desky - příslušenství k pracovním deskám - lamino - materiál pro výrobu nábytku - výsuvné pojezdy - policové příslušenství.

Výroba, práce: -kuchyňské linky na klíč, včetně spotřebičů -ložnice postele, komody, noční stolky -schodiště obkládané (na betonový podklad, na kovovou kostru) -dveře - interiérové (vnitřní) i exteriérové, včetně zárubní -nábytku dětské pokoje, konferenční stolky, kuchyňské stoly, obývací stěny stylové lavice, židle a stoly do vinných ...

Klempířské, pokrývačské, zednické práce. nátěry střech, půdní vestavby Prodej, montáž. -střešní krytiny. -střešní okna -žlaby svody -střešní folie výroba klempířský prvků dle požadavků zákazníka půjčujeme -stavební výtah Geda, fasádní lešení, pojízdná hliníková věž,

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Podlahové lišty a profily, podlahové izolace, lišty k obkladům a dlažbě, podlahy dřevěné a laminátové, garnyže, rolety, termofólie, stropní lišty, stropní a stěnové dekorace.

Zpracování kamene. Výroba: - cement, cementové zboží - umělý kámen.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Prodej: - Střešní krytiny KM-BETA, BRAMAC, TONDACH, BENDERS - Zdivo POROTHERM, POROBETON, YTONG, HELUZ - Maltové směsi HASIT, WEBER TERRANOVA, BAUMIT, CEMIX - Izolační materiály (polystyren, minerální vata) - Střešní okna - VELUX - Komíny - HELUZ, EKO Komín - Obklady a dlažby - Stavební chemie - Odpadní trubky

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Nákup a prodej: - surové dříví. Prodej: - palivové dříví. Sazenice lesních dřevin. Plantáže vánočních stromků. Školkařská činnost. Traktorová doprava.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Prodej: - drogerie - barvy, laky - chemie - parfumerie.