PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Prodej a dovoz zateplovacích systémů a tepelné izolace. Zateplení fasád na klíč včetně lešení. Stavba rodinných domů. Nabídka plastových oken.

Realizace interiérů a exteriérů. Prodej: - žaluzie - plovoucí podlahy - vestavěné skříně - předokenní rolety a vrata - textilní rolety a markýzy - záclonové vodiče a garnýže - shrnovací lamelové dveře - prosklené lodžie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba: -plastová okna, dveře.

Střešní konstrukce a realizace střech. U plochých střech zhotovujeme provedení foliové nebo lepenkové. Na šikmých střechách provádíme krytiny foliované nebo plechové Rammilla a Satjan. Poplastování starých plechových střech provádíme speciální technologií. Nabízíme i zateplení těchto střech.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Prodej, distribuce: -profily pro plastová okna, dveře -plastová okna, dveře -okenní, dveřní systémy a další doplňkové profily z PVC pro stavebnictví -posuvné dveře -okenní parapety -zimní zahrady -terasové systémy -venkovní obklady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiály -střešní krytiny -stavební hmoty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové podlahy Pokládání PVC a koberců

Omítkový systém – vhodný pro úpravu povrchů po zateplení, použitelný na venkovní a vnitřní plochy-vytváří estetický a elegantní vzhled, velmi dobrá parapropustnost(důležité pro tzv.dýchání stěny) Speciální ohebný obklad pro venkovní i vnitřní použití, pro celé stěny, sokly, sloupy a pod.Vytváří vysoce dekorativní velmi odolný ...

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis. Telekomunikační systémy. Bezpečnostní systémy. Kabelové systémy. Datové systémy. Elektroinstalace.

Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Prodej: - svítidla - nouzové systémy - únikové systémy.

Profesionální distribuce nábytkového kování. Nabízíme kvalitní kování přímo od výrobců: Titus, Lama, Huwil, Häfele, Camar, Vibo. Dodáváme spojovací kování, úchytky, knopky, klopny, tlumiče, nohy a nožky, zásuvkové systémy, závěsy, kolečka, rektifikační závěsy a kluzáky, zámky, podpěrky polic, konzole, drátěný program, nábytkářské profily. ...

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Práce, prodej: -pokládka podlah -plovoucí podlahy -parkety -linoleum -renovace podlah, zárubní, dveří, parapetů.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.