PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Oprava, montáž, servis: - elektroinstalací. Prodej: - elektromateriál. Práce: - elektroinstalační veškeré - výškové s plošinou. Prodejna maloobchod - tel.: 499710026.

Řezání, trhání, vrtání: -železobetonu. Podřezávání: -vlhkého zdiva. Sanace: -protipožární prostupy. Hydroizolace: -betonu. Izolace: -plochých střech. Zemní práce. Renovace: -jádrové korunky -diamantové kotouče do stěnových pil. Prodej: -sanační hmoty -řezací, brousící kotouče.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře, prosklené fasády, zimní zahrady - garážová vrata

Člen cechu podlahářů, parketářů ČR. Prodej: -parkety, palubky -mozaiky, vlysy -laminát, lamely -OSB* -nivelační zásypy -stěrky -rošty -zateplení -kročejový útlum. Pokládka, broušení, tmelení, leštění, lakování nových, starých podlah. Výroba: -zámků, kování -stavebně truhlářská, tesařská. Montáž: -střešní ...

Plastová okna a podlahové topení..

Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -konstrukční betony -ukládání a čerpání betonových směsí.

Truhlárna: -truhlářské práce -výroba eurooken, dveří -zakázková výroba -interiérové dveře.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Služby v oboru elektro. Revize: - elektroinstalace do 1000 V třídy A - hromosvody - elektrospotřebiče - přenosné - elektrické nářadí - MAR zařízení - měření, regulace. Montáž, údržba, oprava, servis - elektrické zařízení: - elektroinstalace - hromosvody - MAR zařízení - průmyslové objekty - rodinné domy - bytové jednotky.

Výroba, prodej: - plastové jímky - žumpy..

Prodej a pokládka dřevěných podlah.

Přímý dovozce od firem Gruppo Ceramiche Ricchetti, Klingenberg, Höganäs, Argelith, Cinca a Novoker. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. .

Výroba, prodej: - vodou ředitelné nátěrové hmoty - akrylátové, syntetické, epoxidové.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Výroba, prodej, dodávka: - kvalitní spojovací materiál pro výrobu oken - šrouby pro montáž kování - šrouby pro montáž výstuh - šrouby pro spojování profilů - šrouby pro kliky - doplňkové profily a parapety - kotevní materiál - krytky - záslepky - nástroje a nářadí.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - rolety - síťky proti hmyzu - parapety (vnitřní i vnější).

Prodej: - prodej autolaků - plnění do sprejů - vybavení autolakoven - zajištění nastříkání motocyklů - materiály pro výrobu kompozitních dílů (vstřikování, laminace) - autodoprava - ADR

Maloobchod, prodej: - dveře Sapeli (dýhované dveře interiérové, vchodové, bezpečnostní a se speciálními vlastnostmi) - zárubně Sapeli včetně obložek na kovové zárubně - kliky, kování. Kompletní dodávka včetně montáže. Zaměřování, kalkulace, konzultace, poradenství zdarma Záruční a pozáruční servis.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.