PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Služby: - autolakovna - míchání barev - prodej lakýrnického materiálu

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Výroba: - nádoby, stroje a zařízení kusového charakteru pro chemický, tukový a potravinářský průmysl a energetiku, včetně montáže u zákazníků.

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Prodej elektromateriálu - přístrojů, kabelů, světelných zdrojů, rozvaděčů a baterií Nabídka nářadí a ochranných pomůcek

Obchodní a technické oddělení Praha. Velkoobchod, maloobchod: -plynové kondenzační kotle zn. Bergen. -regulovatelný průtokový ohřívač zn. Rinnai.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Pokládka podlah, PVC, linoleum, koberce

PAMI Barvy - Laky Prodej: - barvy, laky - bazénová chemie. Míchací centrum.

Prodej a dovoz elektroinstalačních komponentů pro: - domovní elektroinstalaci - průmyslová a domovní svítidla - rozvaděče, svorkovnice, ventilátory, lišty, objímky, kabely Sídlo: Bořivojova 878/35 130 00 Praha 3

Prodej: - spojovací materiál-vruty, metrické šrouby, hroty, matice, podložky, závotové tyče, trhací nýty, hmoždinky - kotevní technika, imbusy - chemický spojovací materiál atd.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -automatické pračky -náhradní díly. Elektroinstalační práce a montáže dodavatelským způsobem. Revize elektro. Výroba: -rozvaděčů. Prodej: -chladící technika -elektroinstalační materiál -svítidla.

Maloobchod, prodej, oprava: -čerpadla, SIGMA WILO, PENTAX PEDROLLO, GRUNDFOS DAE* KSB* -vodárny -teplovodní technika, včetně oprav -závlahové systémy -plastové potrubí a tvarovky z polyetylenu a polypropylenu.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalace - potřeby pro instalatéry - vany, sprchové vaničky, sprchové zástěny - sanitární keramika JIKA, GEBERIT - ohřívače vody - vodovodní baterie - kuchyňské dřezy - koupelnový nábytek - obklady, dlažba - radiátory - čerpadla, hadice, spojky, postřikovače GARDENA.

Prodej podlahových krytin Prodej a pokládka: - podlahové krytiny - koberce - korkové podlahy - přírodní linoleum - renovace podlah, broušení - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy a pvc. Půjčovna strojů pro čištění koberců a čalouněného nábytku. Prodej: - lepící systémy firmy Bostik - lišty - garnyže - tyčové ...

Síť betonáren. Dodávky: - betom - malta - písek - kamenivo.

Autobarvy Míchání a výroba barev: - mícháme barvy na auta - hladké barvy, metalízy a perletě - plnění spreje - mícháme barvy na kov a dřevo, dekorativní, na střechy, fasádní, beton a lehké kovy, plasty a jiné - prodej nástřiků na spodky aut a jiné - vše pro autolakýrníky - pistole atd. - míchání barev na počkání.

Prodej, e-shop: - vrata a brány Hormann včetně pohonů - protiprůvanové clony - vyrovnávací můstky - těsnící límce Prodej, montáž: - okna - dveře - ploty - zábradlí - žaluzie, markýzy, rolety - sítě proti hmyzu, těsnění

Kamenictví, kameník, kamenické práce: Kuchyňské desky Schodiště Přírodní venkovní a vnitřní dlažby, obklady Přírodní zahradní doplňky Krby Pomníky urnové Pomníky jednohroby Pomníky dvouhroby Bořivoj Čech mob.: +420 777 666 611 Vít Čech mob.: +420 606 514 151 tel.: +420 519 346 144 fax.: +420 519 ...

Prodej: - vodoinstalatérské a topenářké potřeby - sanitární keramika.