PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Obchodně technická kancelář. Systémy: -spojovací a upevňovací -odbočovacích krabic -pod omítku a do dutých stěn -svorek -kabelových vývodek -ochrany před transientními jevy a blesky -ochrany před přepětím -vyrovnání potenciálů -uzemňovací -ochrany před bleskem -protipožární ochrany. Průmyslová zóna - ...

Truhlářství. Práce: - truhlářské Výroba: - kuchyně - postele - interiéry - vestavěné skříně - interiérové dveře Návrhy interiérů v 3D

Pozemní stavitelství: - stavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jednotek, kanceláří - zateplování - výměna oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Velkoobchod úklidovou drogerií: -kompletní dodávky pro podniky, školy a další organizace -široký sortiment. Úklidové služby: -pro organizace i soukromé osoby -úklid prostor -čištění koberců -úklid domácností. Malířské a fasádní barvy Omítkový systém HET

Velkoobchod, prodej: - černé a pozinkované fitinky - varné nátrubky - černé a pozinkované trubky - varné nástavce a varná kolena - kulové ventily - krkové příruby - ocel válcovaná za studena

Prodej spotřebičů pro vytápění a ohřev užitkové vody. Prodej a servis tepelné techniky. Prodej, uvádění do provozu, záruční a pozáruční servis plyn kotlů a ohřívačů vody JUNKERS, FERROLI, IMMERGAS, A.O.SMITH, JOHN WOOD.

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Prodej, dodání, dodávky: - hutní a spojovací materiál - elektrolyticky pocínovaný plech v tloušťkách od 0, 18-0, 40 mm s nánosem Sn (cín) 2, 80-8, 40 g/m2 v tabulích - černé plechy - ve svitku nebo v tabulích-tl.0, 32 mm - tenké - tlusté - pozinkované plechy v tabulích i svitku od tloušťky 0, 40-1, 20 mm - pozinkované svitky ...

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Velkoobchod-voda, topení, plyn: -ventily, odvaděče kondenzátu, -vodárenská a plynárenská šoupátka -manometry, mechanické teploměry vč.jímek, -termostatické radiátorové ventily a příslušenství -kulové kohouty závitové (voda, plyn), -bezpřírubové uzavírací klapky -HT odpadní a KG kanalizační PVC, PVC okapové žlaby, drenážní ...

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -obklady -mozaiky -obklady a tvarovky pro bazény -tuzemské i zahraniční -kompletní vybavení koupelen -vodovodní baterie -koupelnový nábytek -sanitární keramika -vany -sprchové zástěny -koupelnové doplňky -kachlová kamna -krby -sporáky -luxusní repliky historických kamen -3D ...

Prodej: - stavební a truhlářské řezivo - palubky, lišty, plotovky - palivo - listnaté, jehličnaté - OSB desky, Durélis desky Služby: - výroba řeziva na zakázku - výroba vazeb - impregnace řeziva máčením - výkup kulatiny - zajištění lesních prací včetně havarijního kácení PROVOZOVNA Benátky, 560 02 Česká Třebová

Prodej, montáž: -Prodej Unipe systems dříve Seacompipe. Vytápění s topnými tělesy, jednotrubkový a dvoutrubkový systém přívodů k topným tělesům.Použití rozdělovačů pro přívody k topným tělesům. Podlahové topení, podrobný popis technologie kladení trubek do podlahy, dále výpočty podlahového topení pro různé typy podlah. ...

Prodej: - dřevotříska - laminové desky - sololit - hrany laminované s lepidlem a narážecí - obklady, lišty - potřeby pro stolaře a truhláře - podlahy.

Projekt, zaměření, dodávka na klíč. Kamenictví: -stavební, hřbitovní. Kamenické práce: -obklady, dlažby. Stavíme: -pomníky, památníky, pamětní desky -náhrobky včetně montáže -urny kamenné, přírodní granity (žuly), mramor -vázy -nápisy (stříbření, zlacení) -řezání a broušení, leštění kamene, terazzo (teracové) výrobky, ...

Výroba, prodej, obchodní a technické podklady, konkrétní studie i poradenství, záruční a pozáruční servis: -výrobky PALMOS -plynové, teplovzdušné agregáty.

Výroba: -transformátory -elektroindukční cívky -síťové zdroje.

Zakázková výroba: TRUHLÁRNA -klasická a segmentová okna -vchodové dveře, vrata -schody, zábradlí -pergoly, altány, ploty -obklady stěn -atypický nábytek.

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Návrhy interiérů. Výroba: - nábytek - kuchyně, stoly, židle - podlahy - doplňky. Truhlářství.

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.