TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
AUTOLAKY - prodej: - autolaky, barvy na auta. Natěračské, lakýrnické práce.

Výroba, prodej a montáž: - fasádní obklady - soklíky - plotové sloupky - plynoměrové přístřešky

Prodej: -barvy, laky -míchání autolaků a průmyslových barev.

Dřevovýroba, výroba: - nábytek - dřevěné okna a dveře. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Prodej, montáž: - plastová okna - dveře.

Prodej, montáž a servis podlahového a radiátorového topení. Prodej a instalace sanitárního zboží, instalatérské práce.

Maloobchod, prodej: -barvy, omítky JUB -sádrokartonové systémy KNAUF -malířské nářadí STROCH. Řemeslnické práce: -malířské, natěračské práce -strukturální nástřiky -dekorační omítky -nátěry, malby -dlažby, obklady. Dodávka, montáž: -sádrokartonové příčky -stropy -půdní vestavby.

- zateplení fasád - revitalizace panelových domů Hradec Králové - domy na klíč - zelená úsporám - výměna oken a dveří - odvětrávané fasády - rekonstrukce a stavba domu - hrubé stavby - fásády - projektová dokumentace - kovovýroba - oprava lodžií a teras - dodávka stínící techniky - plastová okna

Autorizovaný prodej, montáž, servis, poradenská činnost: -interiérové dveře -pouzdra pro posuvné dveře -plovoucí podlahy -garážová vrata -pojezdové brány -parapety -střešní okna -rolety a žaluzie -skládací schody -dřevostavby ATRIUM -nábytek na míru.

Dřevařská, pilařská a truhlářská firma: -moderní výrobní technologie - systém jakosti ISO 9001, ISO 14001. Divize WOOD: Výroba, prodej, vývoz, export: - stavební a truhlářské řezivo, dřevo - jehličnany - smrk, borovice, modřín (vlastní sklad řeziva) - dřevěné malířské štafle a opěrné žebříky - dle EN 131-1/1993, atesty SZÚ* Brno ...

Výroba a montáž potrubních systémů, strojů, zařízení a ocelových konstrukcí.

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Projekce, konzultace: -v oblasti využití geosyntetik ve stavebnictví a ekologii.

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Prodej ručních i automatických vyvažovacích ventilů, regulátorů tlakové diference, regulačních ventilů, sálavých panelů, chladicích stropů a trámů, fancoilů, teplovzdušných jednotek.

Prodej: -plastové okapové systémy zn. HUNTER. -plastové potrubí pro rozvod vody, stlačeného vzduchu.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plasty pro rozvod vody, topení -armatury -keramika -KG hladké kanalizační trubky a tvarovky pro venkovní kanalizaci -HT trubky a tvarovky pro vnitřní odpady, spoje na gumičku -PVC trubky a tvarovky pro vnitřní spoje na lepení -RV revizní kanalizační šachty ...

Prodej lepicí a spárovací hmoty, silikonů, nářadí a lišt pro obkladače.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Střechy - provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech, nové střechy, montáž střešních oken a nátěry střech. Zajišťujeme dodávku materiálu, rozpočet a poradenství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - eurodveře - vchodové a interiérové dveře - dřevěné a plovoucí podlahy.