PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Plastová i dřevěná střešní okna, solární systémy a půdní schody v kvalitě made in Germany. Více než 75 let zkušeností.

Zednické práce Prodej přísad do betonu.

Provádíme: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - podlahy.

Prodej: -hutní a stavební materiál -plastové potrubní systémy.

Práce, výroba, montáž, prodej: -kuchyňské pracovní desky -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -kamenické výrobky -tryskání kovů a skla -výroba ornamentální kamenné mozaikové obklady a dlažby -návrhy plastik, pomníků, kašen -výkresové dokumentace k realizaci prací -výroba rotační tělesa - vázy, ...

Zajišťujeme tyto služby: - investiční výstavby - výstavby rodinných domů - práce s montážní plošinou 19m dosah - rekonstrukce sociálních zařízení - půdní vestavby - rekonstrukce střech - dodávkay a montáže oken - zvukově izolační příčky pro odhlučnění

Stavební práce: -rekonstrukce koupelen -plovoucí podlahy -obklady interierů -obklady fasád a říms.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej tepelné techniky JUNKERS, Bosch, Thermotechnik: -kotle plynové závěsné, stacionární -průtokové ohřívače teplé vody -kondenzační kotle, zásobníky TUV -regulace prostorová, ekvitermní -topenářský materiál. Montáže: -ústřední topení radiátorové-podlahové -domovních plynovodů, revize ...

Topenářský a koupelnový materiál.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

MALVA PRAHA PLUS, s.r.o. je ryze česká společnost, která byla založena koncem roku 2007. Skladovací prostory jsou v Horních Počernicích. Hlavní náplní činnosti naší firmy jsou dodávky stavebních materiálů pro suchou i klasickou výstavbu.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Opravy, revize, zkoušky-dodavatelský způsob: - zdvihadla - pojízdná zdvihadla-nosnost nad 5000kg - jeřáby-nosnost nad 5000kg - regálové zakladače-svisle pohyblivá stanoviště obsluhy. Opravy, servis: - jeřábové dráhy - strojírenské a hutní agregáty. Montáž, výměna: - potrubní rozvody - investiční zařízení. Provádění: - cyklické-dekádní ...

Provádíme: - stavební práce - omítky - štuky - zámkovou dlažbu.

Prodej, montáž: - ohebný pískovec na interiéry, fasády, krby Ekologické tekuté tapety WEMA - velkoobchod, maloobchod

Přímý prodejce firmy COLORLAK, CHEMOLAK, FEIDAL, KWASNY, BARVY-LAKY PRAHA, XYLADECOR a jiné. Prodej: - barvy - laky - spreje - lepidla - ředidla. Maloobchod s barvami a potřebami pro kutily. Velkoobchod s nátěrovými hmotami.

Truhlářská výroba: -okna EURO, dveře -kuchyně, kuchyňské linky -schodiště. Vybírejte z našich výrobků ... -Eurookna -Vchodové dveře -Vnitřní dveře -Schody, schodiště -Zimní zahrady Naše komplexní služby ... -konzultace provedení -bezplatné zpracování cenové nabídky -zaměření rozměrů přímo na stavbě -výroba ...

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře, zimní zahrady..

Okna, dveře. Prodej: - okna firmy ALUPLAST, BRÜGMANN, VEKA, SCHEOCKO - německé profily - široká škála barev a možnosti doplňku - velký výběr dveří, rolet, žaluzií, parapetů.

Betonárka. Prodej: - betonové směsi - štěrk - struska - písek.

Výroba a dodávky: -nerezové elektrokotle jsou přímotopné kotle určené pro užití v průmyslu.

Prodej, oprava, servis: - svítidla interiérová, exteriérová - světla vnitřní, venkovní - elektroinstalační materiál. Návrh, řešení, instalace, montáž: - osvětlení domů, bytů, nebytových prostor.

Předmětem činnosti firmy KDK OKNA s.r.o. je: - prodej oken - montáž oken - výměna oken - výměna dveří z plastových a hliníkových profilů - odborné poradenství - projektování - realizace v oboru zednictví - montáže suchých staveb Nabízíme našim zákazníkům v oblasti okenních systémů řešení orientovaná především na energeticky ...