TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej, dodávka a montáž: -plastová a dřevěná okna -garážová vrata, sekční, výklopná -přídavné rolety -vchodové dveře plastové a hliníkové.

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

Stavebniny: - Opava, Bochenkova ulice - tel.:553625436. Velkoobchod, prodej: - staviva. Stavební materiály: - cihlářské výrobky - sádrové tvárnice - cement - vápno.

Výroba a prodej: - akrylová sanitární technika.

Projekty, projekce: -potrubní systémy: -těžká energetika -kotle -ocelové konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -koupelnový nábytek, vany, umyvadla, wc, sanita -obchodní zastoupení-RAKO, Opoczno, Paradyz, Cerrad, Cersanit, Teiko, Novaservis, Dřevojas Pobočky: -Olomouc, Pavelkova 2 -tel./fax: 585313257 -Šumperk, Vikýřovice 166 -tel./fax: 583223888 -Třída Tomáše Bati 377, ...

Prodej: - vany - sprchové kouty - koupelnový nábytek - umyvadla - sortiment stavební chemie. - obklady a dlažby do koupelny a toalety. - keramické obklady - wc mísy - bidety. Stavební chemie: - lepidla - spárovací hmoty. 3D grafické návrhy. Zakoupený materiál dopravujeme až do domu.

Truhlářství. Oprava, výměna: -okna, dveře, prahy. Řemeslo: -podlahář: -pokládka-PVC, koberce. -stolař: -kuchyňské linky, nábytek-na míru. Zajištění: -sklenář -malíř -natěrač -zedník.

Výroba, prodej a montáž interiérových dveří a zárubní. Nabídka dveřního kování..

Prodej dveří a obložek Porta, laminátových podlah Meister, kování Cobra. Vzorkovna dveří a podlah v Říčanech na náměstí v OD Mestek v 1. patře.

Dodávky kotelen a topných systémů na klíč. Solární panely. Firma byla založena r. 1992, původně jako zastoupení německé firmy BAY GmbH, výrobce širokého sortimentu kotlů: - teplovodních - horkovodních - parních.

Truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - zakázkový, atypický nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - ložnice - skříně (vestavěné, předsíňové) - obložkové zárubně - dřevěné dveře, schodiště, zábradlí a obklady - zahradní altány - ploty, oplocení - terasy, pergoly.

Firma je držitelem certifikátů jakosti ISO 9001: 2000 a 14001:2004. Výroba, zakázková výroba, prodej, obchod: -sklem vyztužené plasty -tažené kompozitní profily, jäckel, trubky I, L, U -kompozity GRP, FRP -pultruze, pultrudované profily -vyztužené lamináty -vyztužené plasty -rošty a planky -vláknové kompozity (mateiály vyztužené ...

Výroba: - masivní dveře - interiérové dveře - masivní zárubně - vchodové dveře.

Podlahářské práce. Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - lino - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy. Vyrovnání podlahy.

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - průmyslové, komerční, obytné budovy, byty - komunikace - liniové stavby - rekonstrukce, modernizace. Projektová a inženýrská činnost. Prodej stavebního materiálu a sypkých hmot. Nákladní doprava a zemní práce.

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Autodoprava: - sypké materiály. Prodej a dovoz: - betonové směsi - štěrk - struska - písek - kamenivo - štěrkodrť - okrasný štěrk - okrasné valouny: - malé a velké - světlé - cement. Mezinárodní nákladní autodoprava a spedice.

Velkoobchod výrobků z kotlových ocelí: -trubky, plechy, kovové tyče, výkovky, kolena, podlahových roštů a roštů pro lávky.