TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, montáž, opravy, revize: -plynové spotřebiče a zařízení -elektrospotřebiče. Kompletní dodávky. -sporáky, bojlery, kotle, topidla -značkový servis. Pohotovost 24** hodin.

Maloobchod, prodej, stavebniny: tel: 777172951 - stavební materiál Dodávka, výstavba, montáž: - rodinné domy na klíč - kompletní rekonstrukce a modernizace objektů - údržba objektů - montáž vnitřního vybavení objektů (sociální zařízení, vodoinstalace, kanalizace, rozvody plynu, montáž podlahového a ústředního topení) - venkovní ...

Renovace metodou PORTAS: -dveře domovní, interiérové. -schodiště. -kuchyňské linky.

Kompletní dodávky elektro: - rekonstrukce rozvoden - protipožární prostupy - fotovoltaické elektrárny pro bytové objekty - elektromontážní práce v průmyslu - elektromontážní práce ve stavebnictví. Výroba, montáž: - rozvaděče. Výroba, dodávky: - dielektrické ochranné pomůcky.

Prodej: - hutní materiál - stavební materiál.

Prodej, montáž: - bezpečnostní a protipožární dveře. Nouzové otevírání dveří.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -komponenty elektro, technická řešení pro průmyslové použití -bezpečnost strojních zařízení: -bezpečnostní spínače -ochranné bezpečnostní spínače -bezpečnostní relé -tahové spínače-lankové spínače -automatizace: -dotykové snímače-senzory -bezdotykové snímače pro speciální použití ...

Stavební činnost, stavby: - komplexní stavební práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - drogerie - barvy - malířské, natěračské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zateplovací systémy kontaktním způsobem - maltové směsi - sádrokartonové systémy - fasádní zateplovací systémy - sanační a renovační systémy - povrchy fasád - základní omítky a malty - sanace betonu, opravy panelových domů - tepelné, zvukové a protipožární izolace - technické ...

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře

Činnost: - výstavby a rekonstrukce kotlů - modernizace kotelen a výměníkových stanic - výstavby a rekonstrukce rozvodných a řídících systémů - defektoskopie Prodej: - svářecí technika - armatury - technické plyny - kotle Buderus Půjčovna nářadí Svářečská škola

Velkoobchod, malooobchod: - materiál pro plynovody, kanalizace a vodovody - trubky PVC, PE, PP - kamenina - beton - armatury - poklopy - mříže - žlaby, okapy.

Pobočka. Dodávka: - materiály pro stavbu a opravy plynovodních, vodovodních a kanalizačních sítí - potrubí, armatury.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Montáž, instalace, prodej: -plovoucí podlahy -masivní podlahy -koberce, PVC* -dveře, zárubně.

Služby: -plynoinstalace, montáž (plyn, topení, potrubí). Servis: Kotle na tuhá paliva - ATMOS - VIADRUS - DAKON Kotle plynové - IMMERGAS - DAKON Kotle na topné oleje - VIADRUS - BUDERUS.

Prodej: -stavebniny, stavební materiály.

Výroba, export, velkoobchod, prodej: -plastové profily EVERWOOD (věčné dřevo) vysoce odolné vůči vodě, soli a povětrnostním podmínkám -lisování (vytlačování) plastových profilů. Široké použití jako náhrada tvrdého dřeva: -vnější a vnitřní obložení budovy, domky, chaty, stánky -fasády - možnost zateplení, sklepy, ...

Prodej: - jednorázové kruhové papírové bednění - kotevní a montážní technika - těsnící materiály - přísady do betonu a malt - lešení, bednění. Půjčovna, montáž, demontáž. - lešení - bednění.

Prodej, montáž, oprava: -podlahy, podlahové krytiny -PVC, korek, parkety -plovoucí podlahy -koberce -lino.

Stavebniny. Půjčovna, zapůjčení: -elektrické ruční nářadí.