PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Výroba a montáž elektrických a elektronických zařízení.

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Prodej, pokládka: - dlažba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - plovoucí laminátové podlahy PARADOR, FLOOR - plovoucí dřevěné podlahy PAR-KY, PARADOR, TEKA, MAGNUM - korek, koberce, rohože, čistící zóny, PVC* FATRA, NOVILON, FORBO - parkety, mozaiky, bambusové podlahy - obvodové lišty, prahy přechodové, ukončovací, vyrovnávací - schodové ...

Služby: - projekce staveb, stavební projektování - rekonstrukce -návrhy - projekty protiradonových opatření - návrhy zahrad, grilů, pergol, udíren, bazénů. Prodej: - plastové okna - střešní okna.

Výroba, montáž dřevěných eurooken, dřevěná eurookna, dřevěné eurookno, balkónové a vchodové dveře: -odolná proti agresivnímu prostředí -materiál s tradicí a dlouhou životností v moderním zpracování -výborné tepelně-izolační a akustické vlastnosti -odolnost proti teplu i mrazu (neměkne a nekřehne) -vyhovuje všem ekologickým ...

Velkoobchod, prodej: - elektro - elektromateriál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební keramika - obklady, dlažby - plechové a akrylátové vany - obkladové a dlažbové lišty - zdravotní, sanitární keramika - umyvadla, WC, bidety - plastové dřezy, sprchové kouty, vaničky - koupelnový nábytek i pro invalidy - umělé květiny, květinové stolky - police, regály - kování na ...

Zakázkového truhlářství, výroba: - kuchyně - dveře - schodiště - stylový nábytek - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje a solitéry - vlastní počítačové zpracování včetně návrhu - prodej a zabudování spotřebičů - použitý materiál lamino, fólie, dýha a masiv - vše na míru - dýhování na zakázku

Pobočka. Maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty. - barvy, laky. Velkoobchod: Lanškroun, M. Alše 372, tel.: 775234738

OPRAVY TELEVIZORŮ NA POČKÁNÍ Opravy, servis, prodej, montáž: -spotřební elektronika -televizory -plynové sporáky -kotle -satelity -videa -pračky -sporáky Prodej: -radioamatérské součástky.

Import, dovoz, prodej: - hliníkové systémy atypické na zakázku (pro výrobu oken, dveří, fasád, stavebnictví).

Maloobchod, prodej: - železářsé zboží, barvy, potřeby pro kutily.

Velkoobchod s elektromateriály - Cu a Al lakované vodiče a profily k navíjení ESSEX, komponenty VOSSLOH SCHWABE pro svítidla - LED program - mikročerpadla ULKA. Zastoupení STEINERT – technologie pro recyklaci a třídění, břemenové magnety, DMG – navíjecí linky.

Prodej, montáž: - atypické veřejné a soukromé sauny.

Instalace: -voda -plyn -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál.

Malířské a natěračské práce. Aplikace omyvatelných nástřiků. Renovace dveří a kuchyňských linek

Prodej, montáž: - žaluzie, rolety - plastová okna - koberce - plovoucí podlahy - parkety. Výroba: - bezpečnostní dveře - nábytek - atypický, kancelářský, kuchyňský

Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - kuchyňské linky - interiérové dveře - vestavné skříně - koupelnový nábytek - dětský nábytek.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -venkovní eurodveře -dřevěná eurookna (eurookno, eurooken). Zakázková výroba z masívu: -schodiště, obklady -garážová vrata. Vnitřní dveře: -dýha, folie, (zárubně) -montáž -PVC, shrnovací dveře Plovoucí podlahy z masivu, lamino.

Rekonstrukce, renovace koupelen na klíč. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - obkladačské - zednické. Maloobchod, prodej: - sanita, sanitární vybavení - dlažby, obklady - umyvadla, baterie - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek - radiátory, bojlery. Sídlo: - Kravaře, Vyhlídalova 341/45.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.