PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, maloobchod, montáž: -prosvětlovací systémy.

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Plastová okna, EURO-okna, zateplení domů... Montáž na klíč, dobré ceny...

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Dřevěné, zasklívací, kazetové a nalepovací rámečky. Renovace: - dveře - vnitřní-interiérové - vnější (vchodové) - protipožární - zárubně - dveřní kování.

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, parapety - zimní zahrady - výklady.

Prodej a montáž podlahových krytin tuzemských a zahraničních výrobců (velkoobchod, maloobchod): - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vlysy masivní české a dovozové výroby - podlahové palubky - koberce v rolích - koberce čtverce - kusové koberce - PVC a vinilové podlahoviny - kaučuková podlahová krytina - přírodní linolea - ...

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

INFRACLIMA EKO systém vytápění/chlazení. Prodej: - voda, topení, hadice, odpady, sifony, WC, keramika, baterie, armatury, fitinky, bojlery, izolace trubek, pásy plyn- hadice, kohouty MIRELON.

JUNKERS - značková prodejna a servis. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, konzultace: -kotle plynové, i propan butan: -závěsné -stacionární -bojlery -průtokové ohřívače vody. Ekvitermní a prostorová regulace. Montáže: -plynofikace bytů, domů a jiných objektů -výstavba a rekonstrukce. -ústřední topení ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - laminátové podlahy - PVC - dekorační látky - bytové dopňky.

Prodej: - montážní nářadí - dílenské vybavení - spojovací a upevňovací materiál.

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

PRODEJ : - autokosmetika - technické spreje - fluorescentní barvy - tepaný kov - tmely a polyesterové produkty - odmašťovače - vinylové barvy - oboustranná lepící páska - ochranné nástřiky Prodejna: Nerudova 1340 Pardubice PSČ: 530 02 TEL/FAX: +420 466501645

Provádíme přípravné práce pro stavby, zemní a výkopové práce, demolice a odvoz suti. Prodej sypkých materiálů. Mechanizace: AVIA kontejner do 5t traktorbagr - CAT 432 B IVECO 4 x 6 15t minirypadlo BOBCAT 3, 2t válec, pěch, deska

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - koberce

Prodej: -stavební materiál -dlažby, obklady -zdravotní keramika.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Prodej, maloobchod, oprava, servis -hořáky ELCO-KLÖCKNER, HEIZBÖSCH Výroba: -tlumiče hluku

Velkoobchod, maloobchod: -voda, topení, plyn -plynové kotle, armatury -radiátory -koupelnová topná tělesa -expanzní nádoby. Nabídka instalaterských a plynařských prací. Revize.