TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Prodej, velkoobchod, maloobchod. Vodovodní baterie: - umyvadlové baterie - dřezové baterie - vanové baterie - sprchové baterie - sprchy - bidetové baterie - bezdotykové baterie - příslušenství.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Prodej, e-shop. Sortiment: -kožené, látkové sedačky -polštáře -postele -konferenční stolky -doplňky k postelím -křesla -taburety aj.

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství.

Vodní hospodářství. Vodovody : - vodoměrné šachty, jímky a nádrže všeho druhu i pro pitnou vodu Kanalizace : - výroba, servis domovní čerpací stanice odpadních vod.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika.

Stolařství, truhlářství. Interiéry na klíč, návrh řešení, dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce, výroba: -nábytek, ložnice, předsíně, skříně vestavěné (úložný prostor), obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyně -výměny dvířek u skříněk v kuchyních -barové pulty a zázemí vč. elektrických spotřebičů -dřevěná zábradlí, ...

Služby: - vodoinstalace - topení Prodej instalatérského materiálu.

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Maloobchod, prodej, drogerie: -kosmetické, toaletní a drogistické zboží -barvy-laky.

Srubařské tmely, výroba, prodej. Srubařský tmel Woodchink byl vyvinut pro tmelení spár srubů a roubenek čímž se vylepší tepelné vlastnosti dřevostaveb, ochrání trámy či klády před vlhkem, hmyzem a dřevokaznými parazity.

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Velkoobchod, prodej: -barvy -laky -tmely -malířské potřeby

Ručně tkané textilní koberce. Výroba: -tkaní nástěnek, přehozů a běhounů z dodaných i vlastních textilních materiálů dle návrhu zákazníka od šíře 40 cm do 110 cm, délka do 20 m. Možnost volby odstínů, neomezeně kombinací barev a výběr ze 150-ti vzorů.

Prodej stavebnin. Stavebníny.

Prodej: - stavební materiál - písek, kamenivo - autodoprava.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Prodej, výroba: -stavební řezivo -palubky -truhlářské řezivo -decking -strukturované dýhy -dřevěné podlahy -BSH hranoly -eurohranoly -zahradní chatky.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažba, sanitární vybavení - cihly, omítkové směsi - nářadí, barvy, laky - izolační materiály - cement, vápno, maltové směsi, sádra - železářství