PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské a natěračské materiály a potřeby. Maloobchodní prodejna: -Kroměříž, Kojetínská 1189 tel.:573335503. Prodejní sklad (maloobchodní prodej): -Kroměříž, Na Sádkách 1935 tel./fax.:573335501.

AVANTE OKNA Plastová okna: - Deceuninck Zendow - Veka Perfectline Dodávka a montáž dalších komponentů: - plastová okna - plastové dveře - garážová vrata standardní, sekční, roletové - sítě proti hmyzu - horizontální žaluzie - předokenní a nadokenní rolety - parapety-vnitřní, vnější Barvy: - Oregon - Mahagon ...

Prodej, oprava, servis: -vodní a teplovodní čerpadla -záruční a pozáruční servis firem GRUNDFOS, PEDROLLO, DAE, Sigma Hranice, Sigma Lutín, Kovo Konice, ISH a HCP.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - bytový textil.

Montáže, oprava, opravy, opravna, servis, revize: -veškerá plynová zařízení -ústředního vytápění a topení -kotelny, kotelen -plynové kotle, plynových kotlů. Řemeslo, instalace, montáže, práce: - vodo - topo - plyn: -vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, vody, vodoinstalace -topenářské, topenářství, topení, ...

Výroba kabelů a vodičů: -silové kabely a vodiče -propojovací -ohebné šňůry -sdělovací kabely a vodiče nízkofrekvenční -s plnými jádry -ohebné stíněné -kabely a vodiče pro zvláštní účely -letecké -řídící a automatizační systémy -signálové a datové přenosy -bezhalogenní oheň retardující vodiče -silové a propojovací ...

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Práce: -elektromontáže průmyslové i bytové. Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

DOKOPLAST Vyrábí, montují a prodávají: -plastová okna -dveře Používají šestikomorovy systém KOMMERLING a kováni ROTO. Stará plastová okna ekologicky likvidují.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - regionální zastoupení AEG ELECTROLUX - obchodní zastoupení BEN ELECTRONIC, baterie GP. Služby: - elektromontáže kompletní - revize - přihlášky. Dodávky: - přímotopné elektrické systémy. Výhradní servisní organizace pro východní Čechy výrobků FENIX, s.r.o. Servisní organizace ...

Kompletní stavební činnost. Pokládka dlažby. Výroba, prodej: -dlažba betonová -obrubníky -vegetační tvárnice.

Prodej: -PVC střešní program -roury a tvarovky z PVC pro tlaková a kanalizační potrubí -roury a tvarovky z RPE, HDPE, LPE pro tlaková potrubí -střešní žlaby -spolky žlabů -uzávěrky, rohy, kotlíky, hrdla, kolena -svodové roury hrdlované -vodovodní a kanalizační systémy

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Výhradní zastoupení Milesi SpA. Prodej profesionálních materiálů na povrchovou úpravu dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál. Realizace staveb: - rozvody vody - kanalizace - plynovody - instalatérské práce - ústřední vytápění - regulace.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Maloobchod: -elektromateriál mimo spotřebičů -kabely -zásuvky, vypínače-různé typy. Maloobchod: -železářství -bezpečnostní kování -spojovací materiály -šrouby, vruty -hřebíky.

Výroba: - lehká ocelová střešní krytina EVERGREEN a ONDUSTEEL.

Výroba, prodej, montáž: - okna - dveře.