PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Projekce a poradenství, kompletace a dodávka zboží, montáž. Vše na klíč i na splátky. Koupelny, kuchyně, bazény: -atypické kuchyňské linky-na míru -nábytek koupelnový -doplňky-stoly, barové pulty -vestavěné a volně stojící kuchyňské elektrospotřebiče-AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, KÜPPERSDUSCH -bazény-tuzemská ...

Výroba, služby: -elektronických sestav. -osazování, pájení desek plošných spojů. -kabelová konfekce.

Prodej a instalace kotlů na tuhá paliva, kotle plynové, elektrické kotle i kotle vyšší třídy, tepelná čerpadla, podlahové a stěnové vytápění, solární systémy pro ohřev vody.

Distribuce: - elektroinstalační materiál.

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál. -střešní krytina.

Laminování plastových a hliníkových profilů: -laminace sekčních lamelových garážových vrat. -fólie od výrobců RENOLIT AG typ fólie MBAS a firmy HORNSCHUCH typ fólie Life Like. Zabarvovací fixy: -dodávka zabarvovacích fixů ke každému barevnému odstínu. Záruční podmínky se dělí na: -stálobarevnost 7, 5 –10 let od typu fólie a místa ...

Kouplenové studio. Prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika. Návrhy koupelen.

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -eurookna -plastová okna, dveře -zimní zahrady -schodiště aj.

Výroba: -rohože -čistící zóny.

Prodej, maloobchod: -fasádní a interiérové nátěry ALLIGATOR -systémy pro zateplení budov -omítkoviny mnoho typů -protiradonové izolace -systémy pro těsnění, lepení a spárování obkladů -průmyslové a dekorativní epoxidové podlahy -sanační omítky -nátěry na dřevo -střešní krytiny na bázi bitumenu- bonský šindel ...

Výhradní zastoupení největšího světového výrobce van s dvířky a ošetřovatelských van. Zázemí britské společnosti s 25-letou tradicí. Snadný a bezpečný vstup. Nejširší nabídka na trhu, variabilita, více než 14 modelů.

Výroba, prodej: - terasová dlažba. Logistický sklad Brno-Blučina Areál Expo centrum.

Prodej a montáž: -plastová okna a dveře VEKA -dřevěná eurookna TTK a dveře -hliníková okna a dveře Schüco -zimní zahrady -prosklené hliníkové fasády.

Stavebniny. Maloobchod, eshop: -stavební materiál.

Nabídka výrobků převážně české výroby: - pletené zboží - prádlo, punčochové výrobky - textilní galanterie - koberce, záclony, podlahové krytiny - ložní zboží. Velkoobchodní centrum: - prodej a sklady Maloobchodní síť prodejen: - východočeský kraj Maloobchod, velkoobchod. Matrace, rošty, postele, postýlky, chrániče matrací, ...

Výroba, prodej, montáž: - okna - vstupní a interiérové dveře - historické vrata.

Velkoobchod, prodej instalačního a topenářského materiálu: -topení, vytápění, ohřev TUVV teplé užitkové vody, -kotle plynové, elektrické, na tuhá paliva -radiátory článkové, deskové, -expanzomaty -termostatické ventily -sporáky, vestavné spotřebiče -zásobníkové ohřívače TUV* -elektrické, kombinované -stojaté, ...

Maloobchod, prodej: -stavebniny, stavební materiál.

Provozujeme maloobchod, velkoobchod a internetový obchod s elektroinstalačním materiálem.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - monitorování a čištění kanalizace - zajištění servisu pro kotle Protherm a Vaillant

Klempířství. Pokrývačství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Zastoupení pro ČR: - akrylátové a metalické autolaky SIKKENS, RAL, PERLA, REFLEX. Rozvrhování lakoven. Počítačově zpracovaný systém míchání autolaků.

Elektromontáže. Montáž, servis, opravy, údržba: - elektrická zařízení (elektrické kotle, elektrokotle) - hromosvody. Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce. Revize elektryckých zařízení do 1000 V.