PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: - stavební materiál - dlažby, obklady. Stavební činnost : - stavby na klíč - rekonstrukce - zateplování.

Stavební společnost: - likvidace odpadů - demolice - demontáže - rekultivace - recyklace, drcení stavebních odpadů - domy na klíč - rekonstrukce bytů a bytových jader - montáž plastových oken - kompletní zednické práce - fasády - zateplení každého typu domu - celkové rekonstrukce budov - půdní vestavby a nástavby - kovovýroba - ...

Projektová a inženýrská činnost: - dodávka a montáž jednoduchých staveb na klíč - montáž tepelných čerpadel - montáž zdravotně-technických instalací.

Prodej: - kamna, krby, krbové nářadí - fasádní a interiérové barvy.

STAVEBNINY LEDNICE Prodej: -stavebniny -stavební materiál -půjčovna lešení.

Výroba a prodej: - stavební řezivo: - truhlářské řezivo - palubky - podlahovky.

Projekce, prodej: - potrubní systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, smluvní zastoupení firem: -keramická dlažba a obklady, obkladačky, dlaždice, tuzemské (LASSELSBERGER), zahraniční (MARAZZI, ALFA, SAICIS, TAT, EMIGRES, GAYA, ECO, ARIOSTEA, KERATEAM) -lepidla, silikony, spárovací hmoty, tmely, přísady (MUREXIN, KREISEL, KERAFIX) -lišty ...

Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační, plynoinstalační, instalační a topenářský materiál.

Poradenství, konzultace, kompletní dodávka a rozvoz, materiál pro výstavbu a rekonstrukce, vodárenských a plynárenských sítí, řadů a rozvodů v litině a plastu: -armatury HAWLE, JMA -spojky ISIFLO -trubní materiál a tvarovky SAINT-GOBAIN, BUDERUS (DUCTUS) -tlakové trouby z tvárné litiny (cementová vystýlka a pozinkování) ...

Maloobchod, prodej: -1100 druhů a vzorů koberců -koberce tuzemské i dovozové (import Belgie, Holandsko, Francie) -koberce bytové, kancelářské, zátěžové, kusové, běhouny -čistící zóny -čistící rohože ASTROTURF -umělá tráva -dětské tématické koberce (silnice, abeceda, zvířátka) -koupelové rohože SYMPATEX -linoleum -sportovní ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál.

Dodáváme lehké střešní krytiny Gutta, prosvětlovací desky, vlnité pásy ze sklolaminátu, polykarbonátové desky Guttagliss, podstřešní difúzní folie a parozábrany Guttafol. Dále nabízíme nopové folie Guttabeta, geotextilie Guttatex, vchodové stříšky.

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář -stolářské, stolářství, stolář. Zakázkový výroba: -interiérový nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -okna, dveře.

Výroba, prodej: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -stavby kombinované (vlastní doprava, realizace svépomocí) -septiky a žumpy -zemní biofiltry skrápěné -čističky odpadních vod (ČOV) -plastové nádrže (i na ryby) -kanalizační šachty -svařování plastů -výrobní řady ČOV pro 1 až 100 připojených osob ...

Stolařská a truhlářská výroba: -eurookna -dřevěná okna -vstupní, interiérové dveře -nábytek -oplocení, obklady -dřevovýroba, truhlárna. Provozovna: Sv. Štěpán 61, 76331 Brumov-Bylnice.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Topenářství Maloobchod, prodej, montáž, rekonstrukce, oprava, servis: -kotelny -ústřední topení -vodoinstalace -plyn.

Vodoinstalační materiál. Prodej vodovodního a odpadního potrubí, vybavení koupelen a WC. Nabídka kotlů, radiátorů, čerpadel, topenářského materiálu.