TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Aktivní ochrana proti blesku špičkovým hromosvodem Pulsar. Pulsar se aktivuje na začátku tvorby bouřkových mraků a vytváří ve svém okolí pole, které usměrní přibližující se blesk na bleskosvod z mnohem větší vzdálenosti než Franklinův jímač (hovoříme o tzv. časovém přestihu). Při aktivaci elektronického bloku Pulsar, se vytváří pomocí ...

Stavebních výplně: - okna - dvěře - demontáž stávajících oken a dveří - dodávka a montáž nových oken a dveří - žaluzie všech typů a materiálů, horizontální i vertikální - látkové rolety - sítě proti hmyzu - záclonové pojezdy a garnyže - předokení rolety plastové i hliníkové se širokou škálou provedení s ručním i ...

Zemní práce. Pokládka dlažby. Vodohospodářské stavby. Úprava vodních toků. Provozovna: - Paličkova 30, Ostrava - Nová Ves.

Profi TRUHLÁŘSTVÍ Zakázkové truhlářství. Dodávka, montáž, výroba, vybavení interiérů: -kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, jídelní kouty, koupelnový nábytek -obklady stěn a schodů -repliky starožitného nábytku -bytové doplňky, dřevěné zárubně a dveře -formátování dřevotřískových desek a lamina.

Výroba, kovovýroba : - kovový nábytek - zahradní nábytek Práce: - čalounické - truhlářské

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

- Interiers Velkoobchod -maloobchod Dodávky, montáže, výroba : - plovoucí podlahy - interiérové dveře z masivu - samonosná schodiště - obklady betonových schodišť.

Prodáváme kvalitní palubky, podlahovky, sušená hoblovaná prkna a hranoly, lazurovací barvy a zakončovací lišty. Na míru vyrábíme plotovky. Provádíme truhlářské, pokrývačské a tesařské práce.

Stavební firma.Rekonstrukce, rod.domy, bytová jádra, obklady, dlažby, ploty, zateplování.Tech.dozor inestora.

Odborná dodávka a montáž keramických i kamenných obkladů a dlažeb. Realizace od bytových jader, rodiných domů po nemocnice a velká nákupní centra.

Činnost: - montáž keramických dlažeb a obkladů

Plynoservis Pék Prodej, montáž a servis plynových zařízení. Oprava, servis: -plynové spotřebiče - karmy, plynové kotle, sporáky, topidla.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Výroba, prodej: -cementové zboží: -studniční skruže -betonové poklopy -zatravňovací dlažba -odvodňovací trubky a žlaby -obrubníky -betonové sloupy -krytina, hřebenáče -betonové zahradní krby. Půjčování, půjčovna, prodej: -přívěsné vozíky. Prodej, maloobchod: -cementu za výhodné ceny.

Výroba, montáž: - celomasivní interiérové dveře - zárubně z pařeného buku a dubu - celoskleněné dveře - protipožární dveře.

Výroba: -plechové radiátory -pracovní stoly -kovové regály -skříňky na nářadí -hobby panely na nářadí -škrabky a lopaty na sníh -plechové konvičky a konve -tvořítka na cukroví -cedníky na noky a játrovou rýži -nerezové cukřenky, cedníky -formičky-bábovičky a věnečky -dortové formy z pocínovaného plechu i nerezu -hrnky z pocínovaného ...

výrobce a dodavatel kondenzačních a průtokových nástěnných kotlů, dále stacionárních kotlů; palivo zemní plyn, propan a ex.LTO.

Vlastní výroba rozvaděčů, elektromontážní práce, kabelové rozvody, instalace, elektrické přípojky, montáž a revize hromosvodů, příprava pro změnu distribuční sazby, opravy a údržba zařízení, elektrické topení, správa veřejného osvětlení, revize elektro, práce s plošinou M 16, poradenství.

Výroba, montáž, distribuce, projekce, servis, automatické dveřní systémy.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Výroba a prodej: - bazény - plastové bazény na klíč - zastřešení - dlažby, terasy okolo bazénu - technické nádrže - jímky, záchytné a akumulační nádrže - vodoměrné šachty. - bazénová chemie - bazénové příslušenství - vysavače, protiproudy, filtrace, osvětlení - úprava vody - zakázková výroba z plastů Montáže. Záruční a ...

Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva.