PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Dodávka, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - interiérové dveře.

Návrhy, realizace, montáž: -zimní zahrady -okna plastová, eurookna -zastřešení zimních zahrad, střešní systémy -široká škála druhů a barev.

Podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu. Velkoobchod, maloobchod, montáž, pokládka: -podlahy: plovoucí laminátové a dřevěné, korkové, vodivé, PVC (lino, linoleum), koberce, pomocný materiál.

Velkoobchod elektropříslušenství. Zastoupení firmy: -PHILIPS, OSRAM, SYLVANIA, TESLA, WETRA, VARTA, PANASONIC, BATERIA DURACEL, HAMA, CLARION, TEROZ, MINOLTA, CASIO, OLYMPUS. Velkoobchod, prodej, dovoz, import: -drobné elektro, elektroinstalační materiál -baterie, žárovky, svítilny, zářivky -nabíječky, kazety, ...

Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Provádíme kompletní instalatérské, topenářské a svářecké práce. Popis činnosti: - montáž ÚT - rodinné domy - průmyslové stavby - rozvody vody, plynu a kanalizace - kotelny - vytápění podlahové - kompletace koupelen - zkoušky, revize - ohřívače vody Výrobky a služby: - voda - plyn - kotelny - vytápění podlahové - ...

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál: -vybavení koupelen -rozvody-voda, plast, měď* -zahradní hadice -vodovodní baterie.

Společnost je výhradním dovozcem materiálu CORIAN ® a Montelli do České a Slovenské republiky. Oba materiály dovážíme od americké firmy DuPont, která je největším chemickým koncernem na světě a mimo CORIAN ® je též výrobcem materiálů LYCRA, NYLON, TEFLON, DACRON, NEOPREN apod. CORTRADE je autorizovaným prodejcem německé firmy PFEIFFER pro ...

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Prodej: -interiérové a fasádní barvy. Práce: -hydroizolace -omítky, nástřiky VARIOPAINT.

Velkoobchodní prodej pro montážní firmy: - ventily, teploměry, hadice - ponorná a kalová čerpadla Výroba, montáž a kompletace čerpací a regulační techniky: - domácí vodárny, ponorná čerpadla - regulátory tlaku plynu Dodávky sortimentu pro výrobce tepelné a čerpací techniky: - teploměry, manometry - kabelové svazky, spínače.

Velkoobchod a Maloobchod, prodej: Telekomunikační technika: - standardní a speciální telefonní přístroje Domácí dorozumívací audiosystémy a videosystémy. Elektroinstalační materiál: - zásuvky a vypínače - krabice, trubice, svorkovnice, atd. Elektroakustické přístroje: Stavební kování Zadlabávací zámky, Dveřní a okenní ...

Dodávka staveb. Nabídka inženýrských, klempířských, pokrývačských a elektromontážních prací. Zajištění údržby, oprav a rekonstrukcí. Prodej stavebnin.

Montáž, oprava, revize: -elektrická zařízení -hromosvody -veřejné osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Provádíme pokládání a lepení PVC, koberců, parket, plovoucích podlah i korkových čtverců včetně dodávek materiálu.

Výroba: -potrubí a části potrubí -potrubní díly -tlakové nádoby, kolony a reaktory s fluorpolymerovými výstelkami, vhodné proti korozi a pro výrobu vysoce čistých médií. Výstelkování nádob: -fluorpolymerovými deskami -PVDF-polyvinyldenfluorid -E-CTFE-etylenchlortrifluoretylen -FEP-fluoretylenpropylen ...

Prodej stavebnin. - sádrokartonové desky - stropní podhledy - izolace - zdicí materiály - stavební fólie - okna a dveře - plovoucí a parketové podlahy - obložky a zárubně - suché maltové směsi včetně sila - stavební chemii - interiérové a fasádní barvy (míchací studio) - fasádní omítky - zateplovací a fasádní systémy - ...

Velkoobchod: - barvy - laky - malířské potřeby.

Železářství. Maloobchod, prodej: -železářské, topenářské, domácí potřeby -vodoinstalační, topenářský materiál -gumové, gumárenské výrobky -autobaterie, autodíly, náhradní díly, ND -zahrádkářské potřeby -zahradní technika (sekačky, aj.) -pracovní oblečení, ochranné pomůcky.

Okenní fólie LLumar jsou nejprodávanější značka fólií na sklo na světě. Nabízejí výběr z kompletního sortimentu autofólií a fólií na obytné budovy, včetně bezpečnostních fólií, protislunečních fólií, antigraffiti a dekorativních fólií.

Kompletní dodávky stavebních prací. Rekonstrukce a modernizace objektu. Revitalizace panelových domů. Certifikovaný dodavatel SFŽP v programu "Zelená úsporám". Zateplování domů. Zateplení průmyslových hal a štítů budov. Novostavby na klíč. Oprava: - fasády - historické fasády.