TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Instalace a servis plynových kotlů.

Prodej: - stavebniny. Stavební materiál: - vápno, cement, sádra - betonové výrobky (dlažba) - cihly - stavební profily I, U, sítě, zárubně - podlahy (plovoucí dřevěné, laminátové) - komínové tvárnice, vložky - sypké materiály (štěrk, písek, kameninová drť) - polystyrénové desky - barvy - OSB desky, hranoly, prkna, palubky, ...

Regionální prodejce RI OKNA a.s Dodávka, montáže, výměna: -plastová, dřevěná, euro okna a dveře -parapety, žaluzie, sítě, rolety, sklo -podlahy -sádrokartony -zateplení -ploty, brány -palubkové obklady.

Prodej - stavební materiál: - betonové směsi - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - zámková dlažba - stavební dřevo. Služby: - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - sklenářství.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek do obchodů - interiéry kanceláří - dveře a schodiště z masivu.

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.

Služby: - elektroinstalace Prodej: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty: barvy, laky, spreje - potřeby-malířské, lakýrnické - brusné materiály - tmely, lepidla - mořidla, lazury. Služby: - tónování, míchání barev.

Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Podlahářství, -prodej, pokládka parkety včetně ostatních krytin -hobra, PVC, linolea, plovoucí podlahy, laminové podlahy.

Metalplast Výroba: -technické výlisky z plastů -vyfukované díly (auta) -gumové výlisky (auta). Nástrojářské práce: -opravy forem -úpravy a výroba nových forem (maximálně 1500kg) Výrobky: -dle výkresů nebo samostatného výlisku -vyfukované nádoby do 40l. Základní strojní vybavení -soustruhy, frézy, bruska, nástrojová ...

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Architektonický návrh. Výroba, dodávka, montáž: -atypické kompletní interiery včetně drobné stavební úpravy -sádrokartonové příčky -stropní podhledy -skříňový nábytek s výškovou aretací -skříně, police s vyšší skladovou kapacitou -posuvné dveře, žaluzie, prosklené dveře -interiérové dveře a zárubně -dveře obloukové a protipožární ...

Prodej: -zvuková a televizní technika -projektování, instalace profesionální, zvukové, projekční a osvětlovací techniky, elektroinstalace.

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Výroba: -výrobky z plastu -sklolaminát.

Naše společnost se specializuje na komplexní servis a poradenství v těchto oblastech: keramické obklady, keramické dlažby (glazované, slinuté, slinuté-glazované, bělninové, apod), skleněné mozaiky, keramické mozaiky, sanitární keramika, armatury, baterie, splachovače a příslušenství, sprchové kouty, sprchové dveře nebo zástěny, sprchové žlaby, ...

Prodej, dodávka, montáž, značka Fenstar: -plastová okna, dveře -žaluzie ISO* design -protihmyzové sítě -vnitřní, venkovní parapety.

Truhlářství . Prodej dřevěných a plastových oken Prodej kuchyní Výroba kuchyní, renovace vč. dvířek Výroba eurooken vč. dveří Výroba atypických schodů Výroba zábradlí a plotů Zakázková výroba Výroba a renovace kuchyní, atypických schodů, zábradlí, plotů i eurooken.

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.