TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře, AL okna a dveře, Eurookna a dveře. - doplňky: žaluzie, předokenní rolety, parapety.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce

Dveře pro byt, dům i kancelář. Náš sortiment se opírá o zkušenosti velkých evropských výrobců Stolbud Wloszczowa S.A. a Masonite. Ke všem interierovým dveřím si můžete vybrat i originální zárubně vyráběné pro neuvěřitelný rozsah použití podle tloušťky zdi.

Prodejna Praha - Horní Počernice VGP Park Wellis - wellness u Vás doma. Nabízíme privátní i komerční vířivky, masážní vany a infrasauny prvotřídní kvality.

Výroba betonových, cementových a sádrových výrobků.

Obchodní partner firmy Hoco a Otherm. Prodej, montáž: - okna, dveře - rolety Součástí každé dodávky je: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace původních oken a suti.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - stolářské. Zakázková výroba: - veškerý interiérový nábytek z lamina - schodiště, dveře, okna z masivu - pergoly - eurookna - dřevěné garáže.

Prodej zdicích a stavebních výrobků: - maltované směsi - cihly všeho druhu - betonové směsi - vápenný hydrát, cement - štuk - cihlová dlažba - hurdis. Spojovací materiál: - Knauf štuková malta - Knauf ruční malta - Knauf zdící malta - Knauf betonová směs - Vápenný hydrát - Cement. Dřevěná Eurookna ...

Podlahy, dveře, vestavěné skříně a malba kontakt: Ing. Eva Mastná

Prodej, servis a montáž: -vodoměry ZENNER a MINOL -měřiče tepla ZENNER a Sensostar -tepelná čerpadla.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -chemie -kosmetika.

Montáže, elektromontáže, elelktroinstalace: -rozvodny NN a VN -elektrické topení. -průmyslové -dodávky a montáže EPS Montáže: -kabelových tras, kabelové trasy Dodávky a montáž: -rozvaděčů -EPS. Montáž: -rozváděčů jalového výkonu -elektroinstalace technologických celků -motorické a světelné elektroinstalace ve včech ...

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Společnost TIWO ( Wopfinger Tiefbau und Umweltbaustoffe) je Vaším partnerem na všech stavbách ve speciálním podzemním stavitelství a při ochraně životního prostředí. TIWO jsou dvě myšlenky a dovednosti v jednom záměru, a to zkušenost a vývoj: Dvě dovednosti, jeden cíl – jsou nejlepším řešením pro naše partnery jak se rozvíjet

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Koberce Trend je největší obchodní řetězec v ČR v sortimentu koberce metráž, kusové koberce, PVC a běhouny, laminátové podlahy, zdravotní matrace, garnýže, podlahové lišty a doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Kompletní vybavení koupelen: - dlažby, obklady různých designových cenových kategorií - sanitární keramika - koupelnový nábytek standardní i atypický - vany klasické, hydromasážní, terapeutické - vanové zástěny a boxy - sprchové kouty a boxy i hydromasážní, parní lázně, masážní panely - baterie ...

Prodej, montáž: - vestavěné, vestavné skříně, skříň, šatníky, šatny a dělící příčky - skříně na míru, renovace šatních skříní - renovace dveří, dveře a zárubní, zárubně, montáž obložkových zárubní bez bourání.

Výroba, projekce a prodej keramických stropních panelů systému CZ-JW.

Projekty, dodávky, montáže: - optické systémy - koaxiální systémy - dekodéry NET ON AIR. Zastoupení firmy: - TELESTE. Projekční a realizační tým se zabývá projekční a inženýrskou činností v oblasti komunikační techniky (tj. televizní kabelové rozvody, optické transportní sítě, rozvody systému společného příjmu včetně rozvodů 1. ...